pkowal007 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Czy mógł by mi ktoś powiedzieć co oznacza ta żółta kontrolka? Mam się bać czy raczej nie? Poniżej macie zdjęcie tej kontrolki. Będę wdzięczny za wszelką pomoc! Pozdr.!
wojtek26 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Oznacza ona spalona którąs żarówke od świateł przednich lub tylnych, sprawdz która nie świeci.
pkowal007 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 No w pierwszym momencie też o tym pomyślałem, sprawdziłem i wszystkie są ok... może to coś jeszcze oznaczać?
pilus16 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 a sprawdziłeś światła stop? u mnie było coś z żarówką ale zamieniłem z prawej lampy na lewą i jest ok :> PS: jest też pytanie czy nie posiadasz żarówek LED?
pkowal007 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Nie, nie. Mam normalne żarówki. No dobra to później sprawdzę wszystko dokładnie i się odezwę.
grybel1982 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 a sprawdzałeś podświetlanie tablicy rejestracyjnej ??????
pkowal007 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jednak to była żarówka świateł mijania Nie wiem jak w pierwszym momencie tego nie zauważyłem... heh... no ale przyjrzałem się jeszcze raz i jednak dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi