Guregoru Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Parkingów to tam jest dużo Ja też jadę autem ale chyba nie będę się pchał jak najbliżej bo na bank będzie problem z zaparkowaniem
Viwaldi Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Parkingów to tam jest dużo Ja też jadę autem ale chyba nie będę się pchał jak najbliżej bo na bank będzie problem z zaparkowaniem Cieszy mnie ten post, bo o miejscu "przy trybunie":facepalm: na pewno nie ma szans. Chodzi mi o jakiś parking (może być strzeżony lub nie) z którego można metrem czy pieszo jakoś bez bólu dostać się do celu.
Guregoru Opublikowano 26 Czerwca 2014 Opublikowano 26 Czerwca 2014 No ja poszukam jakiegoś strzeżonego a potem metodą prób i błędów będę starał się trafić do celu Jak zabłądzę to zamówię taryfę
Kamyk Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Coldplay jest tez rewelacyjne na koncertach
MoodyBlue Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Ooo! Jak super dowiedzieć się, że tak dużo osób z forum było na koncercie! Ja też byłem Szkoda, że nie poznaliśmy się wcześniej to byśmy się może znaleźli w tym tłumie.
Guregoru Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Dali radę dziadunie A co do ilości osób z klubu... raczej nie bylo by się tam łatwo spotkać Wysłane tosterem
Viwaldi Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Dali radę dziadunie A co do ilości osób z klubu... raczej nie bylo by się tam łatwo spotkać Wysłane tosterem Dziadunie TAK ale nagłośnienie reszty
Guregoru Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Dali radę dziadunie A co do ilości osób z klubu... raczej nie bylo by się tam łatwo spotkać Wysłane tosterem Dziadunie TAK ale nagłośnienie reszty Zdecydowanie za dużo echa było, mogli ściągnąć trochę na stole ale wydaje mi się że winą był zamknięty dach bo jednak jak by był otwarty poziom słyszalnego echa spadł by drastycznie w dół dzięki temu samo nagłośnienie było by o wiele lepsze. Osoby nagłaśniające powinny to wyłapać podczas koncertu i wprowadzić korekty ale nagłośnić stadion jest sto razy gorzej niż jakąś otwartą scenę także nie ma co narzekać (no dobra jest ale byłem już na takich koncertach, że to nagłośnienie było cudowne ). A co do dachu to słyszałem gdzieś że był zamknięty bo mierzyli natężenie dźwięku bo tam okoliczni mieszkańcy niby narzekają, że jak są koncerty to jest strasznie głośno.
Viwaldi Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Dali radę dziadunie A co do ilości osób z klubu... raczej nie bylo by się tam łatwo spotkać Wysłane tosterem Dziadunie TAK ale nagłośnienie reszty Zdecydowanie za dużo echa było, mogli ściągnąć trochę na stole ale wydaje mi się że winą był zamknięty dach bo jednak jak by był otwarty poziom słyszalnego echa spadł by drastycznie w dół dzięki temu samo nagłośnienie było by o wiele lepsze. Osoby nagłaśniające powinny to wyłapać podczas koncertu i wprowadzić korekty ale nagłośnić stadion jest sto razy gorzej niż jakąś otwartą scenę także nie ma co narzekać (no dobra jest ale byłem już na takich koncertach, że to nagłośnienie było cudowne ). A co do dachu to słyszałem gdzieś że był zamknięty bo mierzyli natężenie dźwięku bo tam okoliczni mieszkańcy niby narzekają, że jak są koncerty to jest strasznie głośno. A nagłaśniacze Metallici dali radę z dachem?
Guregoru Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 No właśnie nie za bardzo Wysłane tosterem
marcindlug Opublikowano 14 Lipca 2014 Opublikowano 14 Lipca 2014 po drugim utworze bylo lepiej ale tak sie dzieje jak soundcheck jest robiony przy otwartym dachu a sam koncert przy zamknietym :/ Iron Maiden w Poznaniu - to byla tragedia jezeli chodzi o naglosnienie, echa, odbicia i znieksztalcenia :/ MetallicA zawsze daje rade na koncertach niestety pierwszy raz na koncertach tego typu spotkalem sie z bydlem rzucajacym piwo z gornej trybuny :/ to bylo mega slabe...
Rekomendowane odpowiedzi