Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Mój szaraczek... SPRZEDANY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale felgi to masz konkret :wink4::good:

hehehe pewnie chciał byś takie mieć :)

Opublikowano

Nie on jeden :gwizdanie:

Opublikowano

Nie on jeden :gwizdanie:

Mogłeś kupić jak były na sprzedaż :gwizdanie: teraz tylko :slina:

Opublikowano

MŁODY i tak ma teraz lepsze tylko pogratulować tamtych ABT są naprawdę kozaki[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 00:24_________________________________________________

Foteczki z wczorajszej sesji

:)

f8ad84e94e2bfd1bmed.jpg4347166d7ff84556med.jpgcbb3cf9daf30d1a5med.jpgd43e944dd052cf5dmed.jpg9f467afac1a5b3afmed.jpg1898214e58c70be6med.jpg

Opublikowano

Panie gleba, gleba, gleba :rant:

He he spokojnie będzie i gleba :) za jakieś 2 tyg

Opublikowano

To się trochę naczekasz :confused4:

Ja miałem mniej więcej tyle czekać ale nie doczekałem. Wczoraj znalazłem warsztat, gdzie zamontowali mi nowe amortyzatory i sprężyny praktycznie od ręki.

Opublikowano

Za założenie takich kół do tej zawiechy to :ban:

:decayed:

Opublikowano

fajnie wygląda z tym grillem :naughty: :naughty:

No od razu inny samochodzik z tym grillem:)[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 11:11_________________________________________________

To się trochę naczekasz :confused4:

Ja miałem mniej więcej tyle czekać ale nie doczekałem. Wczoraj znalazłem warsztat, gdzie zamontowali mi nowe amortyzatory i sprężyny praktycznie od ręki.

ile takie założenie kosztuje w warsztacie??[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 11:12_________________________________________________

Za założenie takich kół do tej zawiechy to :ban:

:decayed:

Jaki :ban: co to ??

Opublikowano

Za samą zmianę 120-150zł, u mnie doszła jeszcze wymiana dwóch wahaczy więc zapłaciłem 200zł (tylko za wymianę bo wahacze, sprężyny i amortyzatory były moje).

Opublikowano

Za samą zmianę 120-150zł, u mnie doszła jeszcze wymiana dwóch wahaczy więc zapłaciłem 200zł (tylko za wymianę bo wahacze, sprężyny i amortyzatory były moje).

No rozumie. A ile twoja poszła w dół??

Opublikowano

Według dokumentu z dekry -20/30mm ale chyba siadło więcej ale może mi się wydaje bo mam profil opon 50. Muszę zmierzyć.

Opublikowano

Według dokumentu z dekry -20/30mm ale chyba siadło więcej ale może mi się wydaje bo mam profil opon 50. Muszę zmierzyć.

Yhym no bo powiem ci ze bardzo ładnie siadła

Opublikowano

Jaki :ban: co to ??

Brak dostępu do forum :decayed:

Opublikowano

Moje spężyny są -35/-35mm. Przód siadł mi ok -70mm bo mierzyłem centymetrem przed wymianą, a tył prawiłowo.

Ale coś chyba miałem mieszane ze spręzynami bo cos mocno mi stał przód w górze na seri jak kupiłem.

Fotki w mojej galerii :cool1:

Opublikowano

Moje spężyny są -35/-35mm. Przód siadł mi ok -70mm bo mierzyłem centymetrem przed wymianą, a tył prawiłowo.

Ale coś chyba miałem mieszane ze spręzynami bo cos mocno mi stał przód w górze na seri jak kupiłem.

Fotki w mojej galerii :cool1:

No muszę przyznać ze naprawdę ładnie siadła :good: gratki

Opublikowano

świetnie się prezentuje, w dodatku tak wysoko :kox: a tak na serio to 2 cm niżej by stykło :decayed:

Opublikowano

świetnie się prezentuje, w dodatku tak wysoko :kox: a tak na serio to 2 cm niżej by stykło :decayed:

He he zawsze marzyłem o allroad :):)

Opublikowano

Jakie sprzedam?! W życiu bym nie sprzedał tak ładnego auta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...