Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Mój szaraczek... SPRZEDANY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym na twoim miejscu sprzedał jak bedziesz mial kupca za ta cene co chcesz. Zostaw sobie tylko felgi :decayed:

No tak też właśnie zrobię i grill też sobie zostawie napewno :kox:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 11:46_________________________________________________

a to nie felgi Młodego?

Tak dokładnie to są felgi od Młodego

Opublikowano

ja bym na twoim miejscu sprzedał jak bedziesz mial kupca za ta cene co chcesz. Zostaw sobie tylko felgi :decayed:

No tak też właśnie zrobię i grill też sobie zostawie napewno :kox:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 11:46_________________________________________________

a to nie felgi Młodego?

Tak dokładnie to są felgi od Młodego

Juzkowi zaoferuj swojego bo ciagle szuka auta w dziale zakup kontrolowany :gwizdanie: jozku726

Opublikowano

Powiem Ci że w zeszłym roku też się rozstałem z A3, 97r. powodem podobnie jak u Ciebie był rocznik auta.. Jak masz kasę żeby dołożyć do nowszego to pewnie że sprzedawaj.. Ale oblicz ile kasy w obecne auto włożyłeś i czy się opłaca..

Ja np. teraz za swojego musiałbym wziąć ok 25tyś (robiony rozrząd, nowe opony letnie +fele, ubzepiczenie... ) a tyle nikt nie da... :)

Opublikowano

Juzkowi zaoferuj swojego bo ciagle szuka auta w dziale zakup kontrolowany :gwizdanie: jozku726

Ok zobaczymy co on na to[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 11:58_________________________________________________

Powiem Ci że w zeszłym roku też się rozstałem z A3, 97r. powodem podobnie jak u Ciebie był rocznik auta.. Jak masz kasę żeby dołożyć do nowszego to pewnie że sprzedawaj.. Ale oblicz ile kasy w obecne auto włożyłeś i czy się opłaca..

Ja np. teraz za swojego musiałbym wziąć ok 25tyś (robiony rozrząd, nowe opony letnie +fele, ubzepiczenie... ) a tyle nikt nie da... :)

NO tak kolego ale to są takie koszta których nikt ci niestety nie zwróci :( ja też przecież wszystko robiłem to co wymieniasz i tez więcej wyszła niż chce no ale cóż zrobisz takie życie. A za ile puściłeś swoją A3???

Opublikowano

pablo jak juz bys mial sprzedawac to moze bys si chciał felgami zamienic : :decayed:

Tylko sprzedaż :)[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 13:05_________________________________________________Koledzy a mam małe pytanko dużo kosztuje przerobienie żebym miał pełny fis??

Opublikowano

A za ile puściłeś swoją A3???

A całkiem ładnie poszła... 97r TDI AGR po chipie w dynosoft na 115km, poszła za 18tyś w przeciągu jednego dnia :) .. tak naprawdę to chciałęm sie zorientować czy ktoś kupi za taką cenę i się opłaciło :)

Opublikowano

A za ile puściłeś swoją A3???

A całkiem ładnie poszła... 97r TDI AGR po chipie w dynosoft na 115km, poszła za 18tyś w przeciągu jednego dnia :) .. tak naprawdę to chciałęm sie zorientować czy ktoś kupi za taką cenę i się opłaciło :)

No to musze przyznać ze ładnie poszła ja swoją sprzedałem za 16500zł ale moja nie miała klimy i oczywiście poszła na felgach 15 ori bo te ori s-line 17' sprzedałem osobno za 1700zł no i nic nie kombinowałem przy silniczku tylko było 90 kucy[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 23:33_________________________________________________koledzy Maleństwo nie idzie juz na sprzedaż:) teraz proszę o rade jaki gwint najlepiej jej wrzuci oczywiście w rozsądnej cenie

Opublikowano

firmowy :cwaniak1:

Opublikowano

Ładna sztuka, fele kox :good:

Opublikowano

firmowy :cwaniak1:

Spoko dzięki za wyczerpującą odpowiedź :good:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 22:43_________________________________________________Jakaś mała sesja zrobiona po modach strona pierwsza zapraszam:) Mam do sprzedania Grill RS 4 jak by ktoś potrzebował :good:

Opublikowano

Gleba koniecznie :gwizdanie: zwłaszcza tył bo strasznie stoi, i teraz o spryskach musisz pomysleć skoro masz zenon :tongue4:

Opublikowano

o spryskach musisz pomysleć skoro masz zenon :tongue4:

dej mu spokój , 99% ludków w pl jeździ bez i jest ok. , niech zrobi glebę koza jak nie wiem co
Opublikowano

Gleba koniecznie :gwizdanie: zwłaszcza tył bo strasznie stoi, i teraz o spryskach musisz pomysleć skoro masz zenon :tongue4:

No wiem wiem ale to jak juz to muszę kupić zderzak od s4 bo ten ori i tak mam do malowania więc czekam na jakąś okazję zeby sie coś trafiło poniżej 1000zł :)a co do gleby to zbieram na gwint :)[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 18:22_________________________________________________Witam ponownie malutki mod czyli B5 BATTALION :):):):) :good:

Opublikowano

No wiem wiem ale to jak juz to muszę kupić zderzak od s4 bo ten ori i tak mam do malowania więc czekam na jakąś okazję zeby sie coś trafiło poniżej 1000zł :)a co do gleby to zbieram na gwint :)[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 18:22_________________________________________________Witam ponownie malutki mod czyli B5 BATTALION :):):):) :good:

:gwizdanie: :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

...ale grill RS to wyglądał lepiej niż aktualny eS :thumbdown:

Opublikowano

:gwizdanie: :mysli: :mysli: :mysli:

nad czym tak myślisz?? Co źle że mam BATTALION??[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 23:30_________________________________________________

...ale grill RS to wyglądał lepiej niż aktualny eS :thumbdown:

Mi się jakoś bardziej podoba ten od eS :) jeszcze tylko poszukuje znaczka ale bardzo ciężko dostać i chyba będę musiał udać się do ASO 96zł :(

Opublikowano

Mi się jakoś bardziej podoba ten od eS :) jeszcze tylko poszukuje znaczka ale bardzo ciężko dostać i chyba będę musiał udać się do ASO 96zł :(

Chyba nie mówisz o emblemacie S4 :gwizdanie:

Opublikowano

no dokładnie o nim mówię :slina:

Opublikowano

Nie rób tego, bo to bez sensu jest :thumbdown: przecież nie masz S4, nie wyglada na S4, a tym bardziej nie jezdzi jak S4 :gwizdanie:

Opublikowano

Nie rób tego, bo to bez sensu jest :thumbdown: przecież nie masz S4, nie wyglada na S4, a tym bardziej nie jezdzi jak S4 :gwizdanie:

he he wiem wiem i nie robie po to zeby z tego zrobić S4 TDI he he tylko moim zdaniem ten grill bardzo ładnie wygląda jak jest kompletny :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...