greg24 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 to sa swiatła mijania czy dlugie ?
marcin120383 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 ma ktoś założone te osram cool jak żywotność bo efekt zacny
Janekx Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 ma ktoś założone te osram cool jak żywotność bo efekt zacny ja mam te cool blue hyper 5000k i na razie jeżdżę 3 miesiąc i świecą
rutkap Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 ma ktoś założone te osram cool jak żywotność bo efekt zacny ja mam te cool blue hyper 5000k i na razie jeżdżę 3 miesiąc i świecą a nie topi Ci się nic w lampie??? ja kiedyś założyłem odpowiedniki tylko to były Philipsy i po włączeniu od razu zaczęły się dymić
Kowi87 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Przecież te Cool blue to ciemnia straszna nie wiem jak wy na tym jeżdzicie
Janekx Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 nic się nie dzieje... ładnie daleko świecą. Kupiłeś pewnie Diamond Vision od kolegi WDA czy jakoś tak? one niestety koło prawdziwych Diamondów nawet nie leżały
marcin120383 Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Przecież te Cool blue to ciemnia straszna nie wiem jak wy na tym jeżdzicie to co w końcu założyć żeby było git
macieek Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 PHILIPS crystal vision 4300k white zaloz to i daj znac jak swieca. Mam nadzieje, ze masz soczewki.[br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 18:42_________________________________________________ nic się nie dzieje... ładnie daleko świecą. Kupiłeś pewnie Diamond Vision od kolegi WDA czy jakoś tak? one niestety koło prawdziwych Diamondów nawet nie leżały Diamondy to to juz choinkowe swiecidla. za niebieskie, pewnie lichutkie swiatlo w deszczu i nielegalne. Dajcie sobie spokoj z nimi chyba ze kreci was wiejski tuning. Za to mozna sprobowac crystal vision 4300k
Janekx Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Diamondy to to juz choinkowe swiecidla. za niebieskie, pewnie lichutkie swiatlo w deszczu i nielegalne. Dajcie sobie spokoj z nimi chyba ze kreci was wiejski tuning. Za to mozna sprobowac crystal vision 4300k ja nie mam diamondów tylko osramy cool blue hyper. Świecą bardzo ładnie. W deszczu też nie najgorzej. Przetestowałem już sporo żarówek i wiem co mówie. Crystal Vision też miałem, tylko niestety nie w soczewce, tylko w zwykłej lampie (Audi A2). Nie różniły się wiele od Blue Vision
marcin120383 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 kolego możesz dać foto tych osram jak świecą bo już nie wiem co chapnąć philips osram osram philips chodzi mi oto żeby wpadały delikatnie w niebieski
swiezak84 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 a ja polecam takie - http://allegro.pl/zarowka-philips-h7-longer-life-1-sztuka-sklep-fv-i1857350063.html miałem takie to po 2.5 roku mi sie pierwsza przepaliła swiecą nieźle, lepiej niż philips eco vision które mam teraz (kupuje takie "długożywotne", bo choć nie wiem jak to wyglada w innych modelach, ale w B5 wymiana prawej żarówki jest mocno upierdliwa, wiec wole to robic jak najrzadziej)
Janekx Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 kolego możesz dać foto tych osram jak świecą bo już nie wiem co chapnąć philips osram osram philips chodzi mi oto żeby wpadały delikatnie w niebieski wizualnie tak to wygląda: na drodze niestety nie mam żadnych zdjęć, za słaby aparat i dużo nie było widać.
sokram Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Czesc, Czy ktos z Was kupowal takie zarowki do auta? http://allegro.pl/oryginalna-zarowka-h7-audi-seat-skoda-vw-i-inne-i1900106563.html Jest to cos warte czy to podroba? Pytalem sie sprzedawcy kto produkuje te zarówki i sa to:GE lub Tungsram. Sokram
MATIUS Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Ponieważ przesiadłem się z powrotem na Lampy boscha... wczesniej miałem Sonary na żarówka h1 i soczewce ... Jakie polecacie żarówki do boschów H7 do mijania i drogowych??
marcin120383 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 http://moto.allegro.pl/h7-zarowki-osram-cool-blue-h7-xenon-look-20-i1894741511.html a co powiecie na taki zestaw albo http://moto.allegro.pl/zarowki-bosch-h7-xenon-silver-2szt-50-gliwice-i1908054599.html
Janekx Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 przecież masz fotki stronę wcześniej :gwizdanie:
marcin120383 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 przecież masz fotki stronę wcześniej :gwizdanie: ale h7 nie mogę znależdz tych osram co ty masz [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 19:13_________________________________________________ kolego możesz dać foto tych osram jak świecą bo już nie wiem co chapnąć philips osram osram philips chodzi mi oto żeby wpadały delikatnie w niebieski wizualnie tak to wygląda: na drodze niestety nie mam żadnych zdjęć, za słaby aparat i dużo nie było widać. wgląda zacnie a jak ze spotkaniem z niebieskimi były jakieś problemy
Janekx Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Żadnych problemów. Świecą dobrze, byłem na przeglądzie - wszystko jak najbardziej okej. W deszczu też ujdzie, wcześniej miałem philipsy BV ultra, które teraz wrzuciłem na długie i dużej różnicy w oświetleniu drogi nie ma. A wizualnie na duuuży plus dla osram.
Rekomendowane odpowiedzi