mar_92 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Też miałem zamiar kupić, szkoda że taka lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamspeed01 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 co kupić? zaoszczędzić na wydawaniu kasy na jakieś hiper super xenon silver i założyć xenon, ale zrobiony z głową, nie hid. Najlepiej ori, kolega gwerty ma zaplecze części w dobrych cenach. polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.cym Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 witam podpinam się [pod temat zastanawiając sie jakie żarówki kupić. ostatnio przepaliły mi się moje które były jakiejś firmy srały muchy bedzie wiosna a potem kolega mi poradził i kupiłem bosmy extreme white. szczerze mówiąc to tragedia maja taki niebieski poświt ale bardzo słabo widać w nocy te zwyłke lepiej świeciły. co powiedzie na temat osram night breaker? czy lepsze philipsy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spin444 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 ja się zawiodłem już 2 razy na OSRAM NB bo wytrzymały marne pół roku, a następny komplet ponad 7 miesięcy, miesięcznie robię ponad 3 tys. km i nie ma żadnych specjalnych świateł typu led Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.cym Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 to jakie żarówki byś polecił od siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja polecam Osram night breaker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.cym Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 ha to fajnie jedni na tak a drudzy na nie . a może by tak jakieś wady i zalety podać?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nie no NB osram są ok wszystko z nimi w porządku tylko jedno żadna żarówka na rynku nie da wam xsenonu te ala wiht xsenon to kibel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.cym Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 no dokładnie nie wiem czemu dałem się kumplowi namówić. drugi raz w życiu tergo błędu nie popełnię.;p a xenonu nie bede wstawiać bo mam zwykłe reflektory a kasy nie chce za dużo pakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja mam do założenia Hid 4300 i nie wiem czy to założę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
largovinch Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja miałem wcześniej w Astrze F - BlueVision Ultra coś pieknego, świeciły ponad 2 lata i nic się z nimi nie działo, dzień przed sprzedaniem auta spaliła się prawa żarówka (może to jakiś znak kto to wie ) ogólnie cena w miare około 60złociszy i swiatło mega dobre, testowane na 10 letnich kloszach na początku, a później na nowych. Takie same teraz wsadzę do b5. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakotomasz Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja miałem wcześniej w Astrze F - BlueVision Ultra coś pieknego, świeciły ponad 2 lata i nic się z nimi nie działo, dzień przed sprzedaniem auta spaliła się prawa żarówka (może to jakiś znak kto to wie ) ogólnie cena w miare około 60złociszy i swiatło mega dobre, testowane na 10 letnich kloszach na początku, a później na nowych. Takie same teraz wsadzę do b5. Polecam A jaka w rzeczywistości barwa światła była po założeniu tych BlueVision Ultra - żółta, biała, prawie niebieska? Patrzyłem na zdjęcia na necie zamontowanych tych żarówek i wyglądała na białe, ale ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bell23 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Mi Nb strzelila po 9 miesiacach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ficjor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 co kupić? zaoszczędzić na wydawaniu kasy na jakieś hiper super xenon silver i założyć xenon, ale zrobiony z głową, nie hid. Najlepiej ori, kolega gwerty ma zaplecze części w dobrych cenach. polecam tylko taka zrobiona z głową przeróbka to lekką ręka 2 tysie conajmniej. a jak night breakery dają rade w deszczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 tylko xsenon :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Nie każdy chce aż tak ingerować w instalację oświetlenia i robić aż takie wielkie zmiany. Nawet słyszałem opinie, pewnie wyssane z palca, ale słyszałem że do xenonów powinna być całkiem inna instalacja a wkładając je pod zwykłą z soczewkowych jest nawet możliwość zw skrajnym wypadku do powstania pożaru. Może ktoś to potwierdzi albo zaneguje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 jest nawet możliwość zw skrajnym wypadku do powstania pożaru. no ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ficjor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 no i nie każdy w tak stare auta jak b5 decyduje się na inwestycję ponad 2tys zł dla samego oświetlenia. . postawiłem na night breakery, a do długich komplet żarówek z biedronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bell23 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 "bedziesz Pan zadowolony " w deszczu NB spisują się b. dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 "bedziesz Pan zadowolony " w deszczu NB spisują się b. dobrze potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi