Gość majki-m Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Już się bałem bałes się że koszta nalecą? Poproś kogoś, niech Ci na VAGu sprawdzi tą temperaturę
Cristoforo Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 termostat tylko ori z aso i ori płyn g12+ i zapomnił o problemach
A-rek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Panowie. A ja mam dużego FISa i tym samym mogę odczytać teperaturę oleju. Po jakichś 8 km wskazówki wskakują na 80 stopni i tam stoją. W AJM też powinno być 90stopni? Też termostat do wymiany? a co ma temp. oleju do termostatu
grisiu25 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 czy moze mi ktos powiedziec jak w klimatroniku sprawdzic temperature plynu chlodzacego, bo u mnie wskazowka nigdy nie dochodzi do 90st ? czyli to jest prawdopodobnie wina czujnika?
zen64 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 czy moze mi ktos powiedziec jak w klimatroniku sprawdzic temperature plynu chlodzacego, bo u mnie wskazowka nigdy nie dochodzi do 90st ? czyli to jest prawdopodobnie wina czujnika? w b6 tylko vagiem sprawdzisz, w twoim przypadku raczej termostat do wymiany
MarcinRoz Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 czy moze mi ktos powiedziec jak w klimatroniku sprawdzic temperature plynu chlodzacego, bo u mnie wskazowka nigdy nie dochodzi do 90st ? czyli to jest prawdopodobnie wina czujnika? Tu jest wszystko opisane. Warto czytać FAQ http://www.a4-klub.pl/smf/tdi_diagnostyka_aktualizacja_30_vii_2008-t18478.0.html
WOJTAS36 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 u mnie nigdy niema 90 jak się nagrzeje to ma 87 termostat niedawno wymieniłem
Frutek666 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 witam wejde w temat bo interesuje mnie to jak na klimatroniku sprawdzić tą temperaturę?
zen64 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 tu masz wszystko opisane http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t70.0.html;highlight=kody+klimatronika
yahoo Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 w skrócie naciskasz jednocześnie przycisk obiegu zamkniętego i nawiewu na szybe i potem przyciskiem zwiekszania temp. wybierasz kod 49 potwierdzajac guzikiem obiegu zamkniętego. Wtedy jest pokazywana temperaturka.
Rekomendowane odpowiedzi