Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zima kontra nasze niunie:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdrowy AFN jak nie ma -25 to po jednym zagrzaniu świec zagada od strzała nawet po 2 dniach postoju- ja tak miałem :cool1:

A teraz to inna bajka bo :PB98: czy zima czy lato pali tak samo :)

Opublikowano

No u mnie niestety jęczy rano, że mu ciężko :no:

Po 5 latach wypadałoby świece żarowe wymienić to zacznie odpalać jak należy :decayed:

Opublikowano

u mnie dzisiaj odmówiła współpracy wycieraczka i to od kierowcy. Za cholerę nie chce przylegać do szyby tylko zrobił się łuk i tak sterczy i wyciera tylko końcami. Może jak się ociepli to wróci.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

czas ruszyć z wątkiem :naughty:

ja dziś - 18 za drugim razem ale coś nie może do 90 dobić temperatura :chytry:

Opublikowano

U mnie rano przy -22 odpalił za pierwszym strzałem , jednak przy wyjezdzie przetarłem się o zaspę lodowatego śniegu i mój pikny zderzaczek S4 deczko popękał :( Już znajomy lakiernik zaczął ogarniać temat ...

Opublikowano

U mnie rano przy -22 odpalił za pierwszym strzałem , jednak przy wyjezdzie przetarłem się o zaspę lodowatego śniegu i mój pikny zderzaczek S4 deczko popękał :( Już znajomy lakiernik zaczął ogarniać temat ...

a jak dobrze pamietam to nówka sztuka nigdy nie używany był :decayed: tak zachwalałes, od przetarcia popękał to był klejony, abs nie pęka od czegos takiego, rok temu spotkałem sie ze znakiem przy -15 i nie pękł :gwizdanie:

no ale szkoda bo jednak to jest strata :kwasny:

proponuje połaczyć wątki

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=59960.120

Opublikowano

Rozwalony aku mam co prawda ale daje rade za 1-szym bądź drugim razem :kox::naughty:

Opublikowano

Ta ...Właśnie dlatego boli mnie to . Ten śnieg w dotyku przypominał ścianę betonową , więc wcale się nie dziwię że pękł . Całe szczęście że lakiernik gliglacz :) opanowuje takie zderzaczki z zamkniętymi oczami . Przy okazji porobię kilka poprawek po wcześniejszych właścicielach .

Opublikowano
  • Autor

a nie dziś korek z baku wyparował :gwizdanie:

Opublikowano

U mnie dzisiaj -23 i za pierwszym.... ale ciężkim pierwszym razem....

Opublikowano

A moja taka upierdzielona jest od soli i błota że szkoda gadać ;( Przydałoby się niebawem myjkę odwiedzić.

Opublikowano

A u mnie niestety kłopociki,mimo wielokrotnego grzania audusia odpala za 3-5 razem ale wygląda to tak jak bym silnik rozrusznikiem rozpędzał

Opublikowano
  • Autor

A u mnie niestety kłopociki,mimo wielokrotnego grzania audusia odpala za 3-5 razem ale wygląda to tak jak bym silnik rozrusznikiem rozpędzał

może po prostu aku już nie ma kopa :mysli:

Opublikowano

może po prostu aku już nie ma kopa :mysli:

aku kręci jak wściekły,bardziej się obawiam czy nie coś z paliwem,a podrzuci ktoś jak spr. świece?

Opublikowano

u mnie świeczki wymienione ze 3 lata temu, aku nowe z jesieni. Pali od kopa i nawet nie wywala "BREMSE"

Jest ok.

Jedynie problem z termostatem pewnie. Nie jestem w stanie go zagrzać. Wskazówka leży.Czujniki też chyba ok.