Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto, Gdzie, Kiedy , Kogo widział

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koło TKK (telewizja kablowa koszalin) stoi taka zielonkawa B5 z klubowymi naklejkami, kilka razy już ją tam widziałem :hi::good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Kto wczoraj około 22/23 był na myjni na europejskiej na stacji lotos ? dwie a4 B5 i B6 .. :naughty:

Opublikowano

a jest ktos z Gryfic wogóle???

Opublikowano

B5 ZGR ***TM z klubowymi ramkami widziane wczoraj około 13.35 na jagiellońskiej w Szczecinie. Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

B5 ZGR ***TM z klubowymi ramkami widziane wczoraj około 13.35 na jagiellońskiej w Szczecinie. Pozdrawiam :hi:

Pozdrawiam Kolegę :hi:[br]Dopisany: 26 Grudzień 2011, 20:40_________________________________________________

Kto wczoraj około 22/23 był na myjni na europejskiej na stacji lotos ? dwie a4 B5 i B6 .. :naughty:

Kręciłem się tam wieczorem i szorowałem Adelajdę po ''ptasim ataku" :disgust: więc może to Ja. Widziałem też jakąś srebrną B6-ke, więc jeśli o to chodzi to pozdrawiam sąsiada :hi:

Opublikowano
  • Autor

no kurcze tak myslałem własnie i nie wiem czemu nie podszedłem ;d

sie możemy kiedyś umówić na wspólne szorowanie bo też tam jeżdżę hehe

Opublikowano

Wczoraj widziany granatowy sedan B5 na ZGL bodajze na ul.Dubois jakos kilka minut po 14.00 :)

Opublikowano

k***a a ja jezdzie dziennie 8 godzin po szczcinie, jak widze jak aczworke to od razu kukam czy klubowicz i jeszcze zadnej nie upatrzylem :confused4:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2011, 18:29_________________________________________________A jednak :D pozdro dla ciemnej eski avanta b6 o 16 przy podziemnym galaxy na klubowej ramce

Opublikowano

Dzisiaj jakos chwile po 19 na Jana z Kolna widziany ciemny avant b5 oklejony klubowa naklejka, trabilem i jechalem obok machajac ale kierowca wpatrzony w droge przed soba jak w obrazek i mnie nie widzial :> :> :>

Opublikowano

Aaaa To Ty byłeś ;) żona mnie zagadywała obok i ona zauważyła, że ktoś machał ;) Pozdrowienia.

Swoją drogą za***iste autko, już nie raz w takim razie Ciebie widziałem, chyba często Malczewskiego śmigasz :)

Opublikowano

Malczewskiego codziennie latam swoja A4 z podkladkami klubowymi, Coltem raczej rzadko, aczkolwiek tez zdarza sie :good:

pozdrawiam i do zobaczenia na spocie/drodze :hi:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj po 13 widziany Cor72z na Piotra Skargi pozdrówki :)

Opublikowano

na wyzwolenia kolo 13 srebrny polift avant klubowa srebrna ramka rejestr PZL ......

ciekawe czy goscinnie czy przeprowadził sie ktos :mysli:

Opublikowano

Dzisiaj po 18 na rondzie Giedroycia widziana ciemna B6 w kombi na blachach ZPL z klubowymi ramkami :)

Pozdrowienia dla kierownika :>

Opublikowano

Panowie, czyja to maszyna ? teraz bedzie znana w całej Polsce, znalezione na joemonster :decayed:

hurtownia_zniczy_zaprasza.jpg

Opublikowano

slogan bardziej pod zakład pogrzebowy :decayed:

Opublikowano

to umnie na miescie a jeszcze na zywo nie widziałem :gwizdanie: :mysli:

Opublikowano

To czasem nie jest kolegi co sprzedaje znicze kolo Centralnego w Szczecinie? Teraz ma B6, a wczesniej mial wlasnie B5....

Opublikowano

ale miejsca ze zdjecia nie poznaje , to chyba nie w szczecinie,

Opublikowano

ale miejsca ze zdjecia nie poznaje , to chyba nie w szczecinie,

to Gryfino, na wprost masz Komende Policji[br]Dopisany: 10 Luty 2012, 12:17_________________________________________________

To czasem nie jest kolegi co sprzedaje znicze kolo Centralnego w Szczecinie? Teraz ma B6, a wczesniej mial wlasnie B5....

miał ale nie na ZGR i chyba inny kolor :mysli:

najlepiej niech sam się wypowie :cool1: