Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kto, Gdzie, Kiedy , Kogo widział

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to Gryfino, na wprost masz Komende Policji :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czyje srebrne A4 B5 sedan ZS 19**l stało wczoraj około 15.15 pod pizzerią Marco Polo Na rogu Pl. Kościuszki i Al.Piastów? Pozdrawiam :hi:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To nie on jego jest obecnie czarne B6 awant na olbrzymich alu czarnych

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

granatowe b5 z białymi felgami i dachem ok 14 z castoramy koło makro :D czyje to ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a kogo to czarne b6 na czarnej feldze avant, deski DKL ....., wczoraj stało na karola miarki a niedawno widzialem na limanowskiego obok sadu??

---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ----------

A dzisiaj z kolei na potulicka wyjeżdżała taka sympatyczna blondynka za kółkiem avanta b5 granat z tylu na klapie klubowa naklejka i na szybie jakieś naklejki, kto to ?

Opublikowano

Kolega ze Złotowa, mieszkał i pracował w sz-n ale teraz emigracja do NL.

Opublikowano
granatowe b5 z białymi felgami i dachem ok 14 z castoramy koło makro :D czyje to ?

chyba yamahayzfr13

spiidy czy ty czasem nie mieszkasz opodal szosy polskiej?? bo jakos tak samo wygladające B6 otarło by sie o mnie ścinajac zakret w ogrodniczą :) (osoba prowadzaca wygladała na starszego pana )

Opublikowano
  • Autor

ja mieszkam na Gumieńcach a mój Tata to auto bardzo rzadko prowadzi więc musiał być to ktoś w podobnym autku :decayed: jak by to było gdzieś bliżej mnie i kierowcą nie była by starsza osoba to kto wie.. :kox: hehe

Opublikowano

Moje moje takie ładne :P Musze wkońcu kupić klubowe ramki ;) To bedzie wiadomo ze auto z A4-klub.pl ;)

Opublikowano

czarna b6 kombi na blachach DKL podajże, klubowe ramki, na karola miarki :naughty:

Opublikowano

No fajnia niunia, ktoś wyżej pisał ze koleś ze zlotowa

Opublikowano

Też ja często widuje jak idę na uczelnie :) obok dworca :D

Opublikowano

Witam Panów, to czarne na czarnych kółkach z rej. DKL to moje ;) ostatnio dawno na forum nie zaglądałem, ale szykuje się nowy mod więc znów mnie tu przyciągnęło :)

ps. Jakiś czas temu miejscówkę zajmowała mi pod domem jakaś A4 ;) coś czuje, że klubowa - Limanowskiego obok sądu.

---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ----------

Witam Panów, to czarne na czarnych kółkach z rej. DKL to moje ;) ostatnio dawno na forum nie zaglądałem, ale szykuje się nowy mod więc znów mnie tu przyciągnęło :)

ps. Jakiś czas temu miejscówkę zajmowała mi pod domem jakaś A4 ;) coś czuje, że klubowa - Limanowskiego obok sądu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gik to ty wczoraj siedziales za fajera DKL po południu na światłach koło kaskady z jakas blondyna z przodu i dzieckiem z tylu?

Opublikowano
Gik to ty wczoraj siedziales za fajera DKL po południu na światłach koło kaskady z jakas blondyna z przodu i dzieckiem z tylu?

Tak to byłem ja ze swoją blondyną :) a dziecka nie mam jeszcze.

Opublikowano

stalem obok ciebie na swiatłach , chcialem Cie zatrzymac i powiedziec siemano ale wszyscy w pasach byliscie to nie mialem powodu hihihihihihihihi

Opublikowano

No to chyba muszę zacząć bez pasów jeździć ;) Chociaż ciężko powstrzymać nawyk zapinania...

Opublikowano

Mi jest ciężko nabyć nawyk zapinania , zapinam tylko w trasie, w sumie mogłem puścić wiązkę sygnałami ale nie chciałem Cię stresować, byś pomyślał ze psiarnia na darmo się Cię czepia

Opublikowano
  • Autor

Tak to byłem ja ze swoją blondyną :) a dziecka nie mam jeszcze.

to czyje ty dziecko wiozłeś :shock3::shock3: