audimann Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Tak zmianialem pezednie amory na gwarancji Bo jeden mi sie lekki pocil I uszczelke przy pompie wody .skad wiesz o tym ? Tak wpz to Przasnysz . Wszystkim zycze radosnych I odjechanych swiat jak rowniez wielu ciekawych doznan motoryzacyjnych w nowym roku !
stempel72 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Audimann, bo zapewne jak już wiesz posiadacze RS-ów to taki mały światek i ciężko coś ukryć A najlepsze jest to: podchodzi koleś i mówi - widziałem Cię wczoraj tu i tu A WPZ mi bardzo utkwiło w pamięci po takiej konkurencyjnej firmie W moim też były amorki wymieniane, ale już po gwarancji. Materiały dostałem za free, ale za usługę płaciłem. Kaczy20 te srebrne, szare czy czarne nie powodują odwracania głowy dla niewprawnego oka.
kaczy20 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgadza sie ale zależy czy ktoś lubi takiego "cichociemnego" killera czy auto zwracające na siebie uwage. Audimann jeśli dobrze pamiętam to Twoje RS ma ceramiczne hamulce a to już spory rarytas jak na RS4
Ramos Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Tylko pozazdrościć Autko robi naprawdę duże wrażenie !
michu93 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Łooo, fura konkret ale więcej i więcej i więcej fotek
KENOiX Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 poprosimy więcej fotek, a o aucie nie ma co dużo gadać bo ile to można się zachwycać po prostu prze w mega za***istym kolorku!
stempel72 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Sami onaniści Eres seria, nie bijcie tyle piany. Fotki sobie znajdziecie na exoticcars.pl
kaczy20 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 RS-ów nie jest dużo na tym forum więc ludzie sie zachwycają (żeby nie napisać podniecają ;P) że taki samochód zagościł na to forum. PS. Więcej fotek będzie już wkrótce mam nadzieje
Gość PrZeMiAn Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Daj wiecej fotek, kolor ze o furce nie wspomne
audimann Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Tak kaczy masz racje mam ceramiczne tarcze . co do zdjec nie mam teraz pod ręka a pogoda nie pozwala zrobic nic fajnego jak tylko bede miał to zamieszcze . O jakiej firmie muwisz stempel związanej z moim miastem ?? pozdr
stempel72 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 audimann, ta firma jest tylko u Ciebie w miasteczku zrejestrowana i własciciel z niej pochodzi, natomiast działa na terenie mazowieckiego. Ale to nie istotne. ps. "muwisz" = mówisz
dario_77 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Mi też sie podoba, szczególnie serce tego wózka Kiedyś biały kolor auta był bleee, ale dzisiaj to lans więc bryka 1sza klasa do pozazdroszczenia!!! Pozdro
turdzi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Mi też sie podoba, szczególnie serce tego wózka Kiedyś biały kolor auta był bleee, ale dzisiaj to lans więc bryka 1sza klasa do pozazdroszczenia!!! Pozdro bialy zawsze byla fajny , po prostu teraz nastala na niego moda
Gość mmcv Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 bialy zawsze byla fajny , po prostu teraz nastala na niego moda wczesniej ten bialy nie byl perla i nie byl tak wyrazisty jak teraz. A ze moda nastala to swoja droga. pomijajac fakt ze ... nie kazdy producent ma fajny bialy :naughty:
turdzi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 moda moda do faktem jest jednak ze do niektorych samochodow bialy pasuje do innch nie , i chyba bez znaczenia czy to perla czy nie
Carlos1234 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 super auto a co do lasu to rabie sie z panskiego heheh :>
malik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 bialy zawsze byla fajny , po prostu teraz nastala na niego moda Biały to nowy czarny :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi