krolu Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 :mysli: zaprezentuje Ci przedsmak tego co Cie może spotkać każesz mu ściągnąć spodnie? :polew: Na Śląsku to sie dopiero potrafią bawić ja już się tu nie odzywam
jarko Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2010 :mysli: zaprezentuje Ci przedsmak tego co Cie może spotkać każesz mu ściągnąć spodnie? :polew: Na Śląsku to sie dopiero potrafią bawić ja już się tu nie odzywam hahaha Twój podpis do całej tej sytuacji wiele wyjaśnia :naughty:
poziek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 :mysli: zaprezentuje Ci przedsmak tego co Cie może spotkać każesz mu ściągnąć spodnie? :polew: Mirona widziałem 2 razy klękającego Za każdym razem w Wiśle przede mną jak rozkładał czerwony dywan
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 :mysli: zaprezentuje Ci przedsmak tego co Cie może spotkać każesz mu ściągnąć spodnie? :polew: Mirona widziałem 2 razy klękającego Za każdym razem w Wiśle przede mną jak rozkładał czerwony dywan zaraz potem się obudziłeś
poziek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 zaraz potem się obudziłeś mam zdjęcia więc już nie zgrywaj knurowskiego fafarafa tylko zapisz sobie, że ściany w moim VIP roomie mają być wyłożone zdjęciami Scarlett Johansson i Jessicy Alby z przed porodu :naughty: :decayed:
Tukan Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Tylko komu sie bedzie chcialo wychodzic na strych zeby plakaty powiesic
jarko Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 NOWE INFO W WĄTKU ZLOTOWYM :!: Pojawiły się szczegóły odnośnie kuligu jak i basenów termalnych - ZAPRASZAM DO ZAPISÓW.
jarko Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2010 Przy okazji pamiętajcie o upływającym terminie opłacenia zaliczek :!: W przypadku jakichkolwiek opóźnień bardzo proszę o info do organizatora
Pingvin Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Czyszczenie listy się zapowiada świetny pomysł :decayed: rezerwowi czekają :kox: I ja już czekam na te czystki - już od lutego jestem chętny wpłacić całość... mam nadzieję, że się dostanę na główną listę z moją połówką...
KOval81 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Czyszczenie listy się zapowiada świetny pomysł :decayed: rezerwowi czekają :kox: I ja już czekam na te czystki - już od lutego jestem chętny wpłacić całość... mam nadzieję, że się dostanę na główną listę z moją połówką... Niestety, ale wszystkie rezerwowe miejsca to fikcja - po układzie już wyznaczone kto wskakuje za kogo
mcm Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 gadajcie z Poźkiem on wam miejsca pozałatwia
KOval81 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Tylko żeby nie trzeba było jak miron klękać, bo tak to ja wolę sobie darować - zdrowie psychiczne i fizyczne najważniejsze
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 gadajcie z Poźkiem on wam miejsca pozałatwia nie
KOval81 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ślag niech trafi takie znajomości (teraz muszę go wziąć na litość)
mcm Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ślag niech trafi takie znajomości (teraz muszę go wziąć na litość) nic z tego jest na to za twardy on nie ma serca
grippen Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 postawcie mu flache to i miejsce się znajdzie
mcm Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 postawcie mu lache to i miejsce się znajdzie :polew:
poziek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ślag niech trafi takie znajomości (teraz muszę go wziąć na litość) nic z tego jest na to za twardy on nie ma serca dla warchołów mam
Rekomendowane odpowiedzi