krolu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 :polew: :polew: z tego co tu czytam, to jest wielu chętnych, żeby "spać" razem z tobą :polew:
jarko Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Opublikowano 2 Lutego 2010 będziesz spał w aucie Nieeee, z Panami TT :naughty: Może wpuszczą go do środeczka
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 O co chodzi z tym liczeniem??? zapytaj CTVa
Tomeks Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 będziesz spał w aucie Nieeee, z Panami TT :naughty: Może wpuszczą go do środeczka
lukaszr Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 zapytaj CTVa Po co ? Podpuścimy Cuberka to sam mu pokaże P.S. Podobno Cuber znowu ma urodziny akurat jak będzie trwał zlot. Tak samo jak na letnim
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 aaaaaaaaa no tak... Stałeś wtedy koło mnie Łukasz
KOval81 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Perwers Tomeks coś biedulę Trzenia szantażował i ..upa z tego filmu wyszła - na układy nie ma rady - dogadali się pewnie widzę że kolega ma problem z komunikacją , dokładnie lewej półkuli mózgowej z prawą :polew: Koval , przecież chodziło o Bienka a nie o mnie , czytaj ze zrozumieniem lub użyj funkcji ktoś mnie wy***ał z listy :mysli: a zapłaciłeś? jak tak to pisz do Jarko [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 16:41_________________________________________________ Perwers Tomeks coś biedulę Trzenia szantażował i ..upa z tego filmu wyszła pierwsze słyszę :gwizdanie: chodziło o Bieńka dokładnie ... Tomeks , Koval naprawdę prosi się o liczenie by Cuber :naughty: Madafaka mój błąd, a to przez zielonka nad moim postem Wcisnął Cię gdzieś nie wiem po co i powieliłem babola zapytaj CTVa Po co ? Podpuścimy Cuberka to sam mu pokaże P.S. Podobno Cuber znowu ma urodziny akurat jak będzie trwał zlot. Tak samo jak na letnim Ja też chcę mieć 2x w roku urodziny Tak ogólnie, to przez to liczenie ctv teraz taki małomówny??
Tukan Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Tak ogólnie, to przez to liczenie ctv teraz taki małomówny?? A da rade wogóle otworzyc usta?
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no , z urodzinami Cubera w Pile tez była jazda :polew: :polew: kureewa 100 osób wkręciłem :decayed:
Adas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no , z urodzinami Cubera w Pile tez była jazda :polew: :polew: kureewa 100 osób wkręciłem :decayed: plakalem ze smiechu wtedy :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no , z urodzinami Cubera w Pile tez była jazda :polew: :polew: kureewa 100 osób wkręciłem :decayed: plakalem ze smiechu wtedy :polew: ale z banią przyleciałeś do Cubera a wszyscy na stojąco : Sto lat , Sto lat :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 tylko nielicznie nie dali sie wkręcić :gwizdanie:
Adas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no , z urodzinami Cubera w Pile tez była jazda :polew: :polew: kureewa 100 osób wkręciłem :decayed: plakalem ze smiechu wtedy :polew: ale z banią przyleciałeś do Cubera a wszyscy na stojąco : Sto lat , Sto lat :polew: :polew: ahaha nie polecialem widzialem wszystko z boku
lukaszr Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ale z banią przyleciałeś do Cubera a wszyscy na stojąco : Sto lat , Sto lat :polew: :polew: W sumie to nawet mam udokumentowane wspólne śpiewanie :kox:
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 ale z banią przyleciałeś do Cubera a wszyscy na stojąco : Sto lat , Sto lat :polew: :polew: W sumie to nawet mam udokumentowane wspólne śpiewanie :kox: na Bukowinę już mam przygotowane równie fajny "kiks" tyle że to to już będzie hardcore :decayed:
lukaszr Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 na Bukowinę już mam przygotowane równie fajny "kiks" tyle że to to już będzie hardcore :decayed: Daj znać wcześniej ... uruchomię urządzenie do sporządzania materiału dowodowego w postaci video
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 na Bukowinę już mam przygotowane równie fajny "kiks" tyle że to to już będzie hardcore :decayed: Daj znać wcześniej ... uruchomię urządzenie do sporządzania materiału dowodowego w postaci video przecież Ty i tak zawsze wszystko nagrywasz z przyczajki sam się zorientujesz że trzeba szybko kręcić :gwizdanie:
Pingvin Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 hmmm... Trzeba będzie być przyczajony tygrys ukryty smok
KOval81 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Trzeniu - teraz ujawniłeś plan i wszyscy na zlocie będą siedzieć śmiertelnie poważni Stypa Wam się zrobi
Rekomendowane odpowiedzi