Korzeń Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Rozdam moje po ludziach z SG i będzie 7 mironów po sali zadupiało każdy jeden będzie lepszy niż ty Gorzej jak Miron komuś podpadł :gwizdanie: Albo podpadnie :gwizdanie:
poziek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Gorzej jak Miron komuś podpadł :gwizdanie: Albo podpadnie :gwizdanie: tyle razy już podpadł ale za każdym razem mówiłem sobie: nie wpierdole mu z litości :polew:
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Rozdam moje po ludziach z SG i będzie 7 mironów po sali zadupiało każdy jeden będzie lepszy niż ty i każdy z nich jest w stanie Cię zniszczyć :gwizdanie:
poziek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Poziomek , Paulinie damy Twoją plakietke tylko żeby gdzieś wp***dol nie dostała za ciebie :polew: :polew: no to dziewczyna przeżyje swój pierwszy raz z dwiema innymi pannami :kox:
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 i każdy z nich ma audi :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 10:26_________________________________________________ Gorzej jak Miron komuś podpadł :gwizdanie: Albo podpadnie :gwizdanie: tyle razy już podpadł ale za każdym razem mówiłem sobie: nie wpierdole mu z litości :polew:
poziek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 i każdy z nich jest w stanie Cię zniszczyć :gwizdanie: jak rozdasz plakietki swoim bodygardom byczym niczem Ive, silnym niczem Tszczeniu i napakowanym niczem Lukas to strach się bać
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 i każdy z nich jest w stanie Cię zniszczyć :gwizdanie: jak rozdasz plakietki swoim bodygardom byczym niczem Ive, silnym niczem Tszczeniu i napakowanym niczem Lukas to strach się bać Poziu, u nas chuderlaki rzucają drzwiami a jak mają otworzyć to wywalają je całe więc My karkami nie musimy być :>
moskal Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 no to dziewczyna przeżyje swój pierwszy raz z dwiema innymi pannami :kox: no nie wiem czy pierwszy :gwizdanie: najgorzej jak beda sie jej pytać gdzie ten kozak z którym pukam dópy na dwa baty
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Poziu powinieneś trzymać naszą strone bo masz z tego same korzyści Zawsze jak potrzebowałeś pomocy wołałeś Mirona teraz jak krzykniesz przebiegnie ich 7
jarko Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 Tylko i wyłącznie dlatego bo obiecał iż do tej krówki co mamy ją razem obalić dokłada Nam jeszcze jedną :gwizdanie: No nie mogłem mu jakoś odmówić ale dokładając ją przysiada sie czy nie ???? bo nie wiem czy z gówniarzerią wypada nam -starszyźnie pić alkohol :gwizdanie: Obiecał że postawi, o piciu nic nie wspominał. Ew. tą czwiartkę co przyniesiesz możemy mu tam coś obstawić - to i tak sporo więcej jak mironowa dawka
moskal Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Ew. tą czwiartkę co przyniesiesz możemy mu tam coś obstawić - to i tak sporo więcej jak mironowa dawka tak myślałem
poziek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 no to dziewczyna przeżyje swój pierwszy raz z dwiema innymi pannami :kox: no nie wiem czy pierwszy :gwizdanie: najgorzej jak beda sie jej pytać gdzie ten kozak z którym pukam dópy na dwa baty Michaś jestem :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 10:44_________________________________________________ Poziu powinieneś trzymać naszą strone bo masz z tego same korzyści Zawsze jak potrzebowałeś pomocy wołałeś Mirona teraz jak krzykniesz przebiegnie ich 7 fakt, zawsze wołałem Mirona, żeby wniósł bagaże do mojego pokoju :polew:
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jakie bagaże chodzisz zawsze w tym w czym przyjechałeś a mydło ponoć jest w cenie
poziek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jakie bagaże chodzisz zawsze w tym w czym przyjechałeś a mydło ponoć jest w cenie po co mam zmieniac jak codziennie wieczorem prane jest wszystko w zaspie śniegu ?
Tukan Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jakie bagaże chodzisz zawsze w tym w czym przyjechałeś a mydło ponoć jest w cenie Mydlo ma jeszcze na co najmniej miesiac po zlocie
Pucek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jakie bagaże chodzisz zawsze w tym w czym przyjechałeś a mydło ponoć jest w cenie po co mam zmieniac jak codziennie wieczorem prane jest wszystko w zaspie śniegu ? nie mam pytań Poziek, jesteś talent :>
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 jakie bagaże chodzisz zawsze w tym w czym przyjechałeś a mydło ponoć jest w cenie po co mam zmieniac jak codziennie wieczorem prane jest wszystko w zaspie śniegu ? szczoteczki i pasty też nie potrzebujesz - ząbkami też ostatnio zaryłeś więc i te umyte były
poziek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 szczoteczki i pasty też nie potrzebujesz - ząbkami też ostatnio zaryłeś więc i te umyte były już bez przesady choć faktycznie trochę szczypało jak rano myłem zęby po tych skokach w zaspy :naughty: :naughty:
miron78 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 10:53_________________________________________________Poziu - może starczy tego zdradzania atrakcji bo nowi ten pierwszy raz z rodzicami ze strachu przyjadą
poziek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 10:53_________________________________________________Poziu - może starczy tego zdradzania atrakcji bo nowi ten pierwszy raz z rodzicami ze strachu przyjadą okej, milczę zatem
Rekomendowane odpowiedzi