keżor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 my Ciebie będziemy trzymać, a Prezes będzie Ciebie lał i kopał po worach to dobrze , że już mineły te czasy co trzeba było z prezesem na gołe klaty sie ustawiać a co do worów to mam jeden :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 my Ciebie będziemy trzymać, a Prezes będzie Ciebie lał i kopał po worach to dobrze , że już mineły te czasy co trzeba było z prezesem na gołe klaty sie ustawiać a co do worów to mam jeden :gwizdanie: pomyliłeś się,to nie wór tylko przepuklina
slaweq Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 i widzę, że Keżor jedzie mam nadzieje że nie dostane po ryju za stare czasy :> Nadzieje zawsze można mieć
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 mam nadzieje że nie dostane po ryju za stare czasy :> Jak coś to chowaj się z Mirona :naughty:
slaweq Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 mam nadzieje że nie dostane po ryju za stare czasy :> Jak coś to chowaj się z Mirona :naughty: Jak się kilka (naście) osób rzuci na chłopaka to nawet gabaryty Mirona nie pomogą
keżor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 chyba jeszcze przemyśle ten wyjazd :gwizdanie: albo przejde na szybko jakiś korespondencyjny kurs krav magi
.i.KALI.i. Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 to i ja się zgłaszam jako obecny.
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 to i ja się zgłaszam jako obecny. zabierz kroplówkę
Tomeks Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 chyba jeszcze przemyśle ten wyjazd :gwizdanie: albo przejde na szybko jakiś korespondencyjny kurs krav magi całkiem możliwe,że z Pomorza przyjedzie jeden killer madafaka ,jak z nim pogadasz,to może cie obroni ...albo zaatakuje w każdym bądź razie,radzę pić butelkowe piwo,może się to okazać zbawienne :gwizdanie: :gwizdanie:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jakbyście jechali na Zlot i zatrzyma was policja to sugeruję poprosić swoją partnerkę o taką akcje: Как гаишники остановили Киевскую депутатшу..... moja Scarlett już ćwiczy w domu
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 to i ja się zgłaszam jako obecny. zabierz kroplówkę dla mnie też
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jakbyście jechali na Zlot i zatrzyma was policja to sugeruję poprosić swoją partnerkę o taką akcje: Как гаишники остановили Киевскую депутатшу..... moja Scarlett już ćwiczy w domu mojej musze pokazac
Kowal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jakbyście jechali na Zlot i zatrzyma was policja to sugeruję poprosić swoją partnerkę o taką akcje: Как гаишники остановили Киевскую депутатшу..... moja Scarlett już ćwiczy w domu hahaha moja kiedyś zaczeła sie wtrącac jak gadałem z policajem i trochę ją zjebałem zeby siedziała cicho to mnie pałkarz opierdolił, dał mi 100 zamiast 300 i kazał za resztę zabrac zonę na kolację
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 jest jakis limit uczestnikow ? :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 jest jakis limit uczestnikow ? :gwizdanie: nie ma...zawsze można przencowac w aucie
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 to i ja się zgłaszam jako obecny. zabierz kroplówkę ...i siostry
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 mam nadzieje że nie dostane po ryju za stare czasy :> Jak coś to chowaj się z Mirona :naughty: mnie w to nie mieszaj
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 mnie w to nie mieszaj boisz się jakiś tam wypierdków ??
Rekomendowane odpowiedzi