Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1,9 TDI 90 KM]Moja nowa srebrna perelka...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie gustuje w takim tuningu ale z tymi nowymi felami wyglada o niebo lepiej, generalnie tylny zderzak i to czarne paskudztwo byl wywalil :> no i tak jak juz wiekszosc mowila swiatla, napewno auto masz rzucajace sie w oczy :thumbup:

Opublikowano

Oto kilka nowych fotek z malej, badz tez troche wiekszej jak malej sesji pod starym opuszczonym mlynem :) Oczywiscie przez ta chwile zmienilo sie kilka rzeczy... ramka juz nie jest srebrna hehe, gala nie czerwona, jest xenon (nawet bi-xenon) :] zderzak dostal orurowanie spolerowane na lustereczko, no i troche pokrecilem gwintem, a dokladniej jakies 0,5cm do gory z przodu hehe :) W tym miesiacu jeszcze blos, niebieska skora i wirus. Narazie to by bylo na tyle :) milego ogladania :a4fan:

a11.jpg

a22.jpg

a33.jpg

a44.jpg

Opublikowano

Ładniutkie autko :oklaski: :audi: :oklaski:

Opublikowano

te lampy z przodu jakies takie kichowate :-)

Opublikowano

te lampy z przodu jakies takie kichowate :-)

Ale w Bi-Xenonie :afro::a4fan: Poza tym, nie ide za stereotypem tu panujacym, czyli soczewka po lifcie, ciecie blotnikow lub tez jakies tanie tuningowe soczewki z ringami ktore niestety maja tak bylejakie soczewki ze poprostu nie swieca. Ma byc nie tylko ladnie ale i funkjonalnie. A jest i ladnie i funkcjonalnie :)

ps. Nie kazdy ma bogatych rodzicow... Dzo-Dzo :)

Opublikowano

ogolnie fajnie :oklaski:

Opublikowano

Wsumie to... wiele sie nie zmienilo, ale wpadlo kilka dosc ciekawych zmian w moje ałdi :) Oczywiscie sesja zdjeciowa w Beskidach (fajne fotki wiem, dzieki dzieki) :P Ponadto grill w kameleonie (zostalo mi troche z motocykla), caly wydech w przelocie az do koncowego tlumika, xenonik, zawieszenie sie troszeczke zmienilo, na miejsce ltego KAW wpadlo niebieskie KONI, oczywiscie amory APEXsport pozostaly, sterowniczek dostal wirusik do 113ps + wydech, ale jeszcze po wydechu nie hamowalem (na dniach musze) i napewno cos tam dojdzie ;] To co sie nie zmienilo to kompletny kit Riegera ktory przyprawia mnie o dreszcze :} Co jeszcze... na dzien dzisiejszy wychuchane, wysprzatane, swieci, blyszczy, no nic tylko sie cieszyc :)

0216.jpg

0208.jpg

0203.jpg

0193.jpg

0190.jpg

0182.jpg

0178.jpg

0118.jpg

0113.jpg

0111.jpg

Opublikowano

A po co zakladasz nowy temat? :no: Poza tym fotek brak.. :rolleyes: