Boberro Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 jestem na nie ale to tylko moje skromne zdanie
inco Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 nie gustuje w takim tuningu ale z tymi nowymi felami wyglada o niebo lepiej, generalnie tylny zderzak i to czarne paskudztwo byl wywalil :> no i tak jak juz wiekszosc mowila swiatla, napewno auto masz rzucajace sie w oczy
Gość Gienio Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Oto kilka nowych fotek z malej, badz tez troche wiekszej jak malej sesji pod starym opuszczonym mlynem Oczywiscie przez ta chwile zmienilo sie kilka rzeczy... ramka juz nie jest srebrna hehe, gala nie czerwona, jest xenon (nawet bi-xenon) :] zderzak dostal orurowanie spolerowane na lustereczko, no i troche pokrecilem gwintem, a dokladniej jakies 0,5cm do gory z przodu hehe W tym miesiacu jeszcze blos, niebieska skora i wirus. Narazie to by bylo na tyle milego ogladania
Dexter Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 całkiem fajne aut, tylko te sreberko za środka ..
Azunia Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ładniutkie autko :oklaski: :oklaski:
Dzo-Dzo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 te lampy z przodu jakies takie kichowate :-)
Gość Gienio Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 te lampy z przodu jakies takie kichowate :-) Ale w Bi-Xenonie Poza tym, nie ide za stereotypem tu panujacym, czyli soczewka po lifcie, ciecie blotnikow lub tez jakies tanie tuningowe soczewki z ringami ktore niestety maja tak bylejakie soczewki ze poprostu nie swieca. Ma byc nie tylko ladnie ale i funkjonalnie. A jest i ladnie i funkcjonalnie ps. Nie kazdy ma bogatych rodzicow... Dzo-Dzo
Gość Gienio Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Wsumie to... wiele sie nie zmienilo, ale wpadlo kilka dosc ciekawych zmian w moje ałdi Oczywiscie sesja zdjeciowa w Beskidach (fajne fotki wiem, dzieki dzieki) Ponadto grill w kameleonie (zostalo mi troche z motocykla), caly wydech w przelocie az do koncowego tlumika, xenonik, zawieszenie sie troszeczke zmienilo, na miejsce ltego KAW wpadlo niebieskie KONI, oczywiscie amory APEXsport pozostaly, sterowniczek dostal wirusik do 113ps + wydech, ale jeszcze po wydechu nie hamowalem (na dniach musze) i napewno cos tam dojdzie ;] To co sie nie zmienilo to kompletny kit Riegera ktory przyprawia mnie o dreszcze :} Co jeszcze... na dzien dzisiejszy wychuchane, wysprzatane, swieci, blyszczy, no nic tylko sie cieszyc
ykk Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 A po co zakladasz nowy temat? Poza tym fotek brak..
Rekomendowane odpowiedzi