kasia_84 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Hej witam mam pytanie dzis podczas jazdy zapalila sie kontrolka Airbag po chwili zapalily sie kontroli ESP ABS kontrolka swiecy zarowej mruga i nie wiem o co chodzi Vaga podlaczylem skasowlem air baga ale po chwili znow sie robi tak samo na swieta mam chionke z kontrolkami moze mila juz ktos cos takiego jesli mozecie to pomozcie?? dziekuje
aju Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 na początek odłącz klemy, przeczyść je i dobrze przykręć, miałem kiedyś podobną sytuację w Fiat MAREA, ale nie mówię że to na pewno będzie to
seba1-2 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 musisz sprawdzić błąd odczytać jego nr i będziesz wiedział co jest nie tak, nie kasuj bezmyślnie błędu nie sprawdzając co one oznaczają, sprawdź czy żarówka od stopu ci się nie spaliła
wypsiu Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Jak dobrze pamiętam to podobne przypadki były opisywane w Układ Hamulcowy Ja akurat miałem problem tylko z ESP i ABS to pomogło przeczyszczenie czujników
kasia_84 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Sprawidzialem nie pala mi sie swiatal stopu zadne, wiec albo zarowki alebo bezpiecznik a gdzie szukac czujnika stopu
leon77 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Sprawidzialem nie pala mi sie swiatal stopu zadne, wiec albo zarowki alebo bezpiecznik a gdzie szukac czujnika stopu Nad pedałem hamulca pod osłoną
seba1-2 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 a widzisz, więc czujnik stopu do wymiany
piotrsob1 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja bym zaczoł od sprawdzenia bezpieczników :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi