Pucek Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 egon, ściągaj te sreberka z auta Jak Kowi sciagnie chlapacze i hak bądź Ty mądrzejszy i ściągnij te błyskotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Dobrze gadają chłopaki ustąp głupszemu i ściągnij ten chrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 ale poprzednia felga była lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 ale poprzednia felga była lepsza mi sie ta bardziej podoba ale napewno te OZ co mialem kiedys byly zadko spotykane bo jeszcze nigdy jej niespotkalem na naszych drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 na tej fotce wygląda jakby były w ruchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 michu93 zmień dilera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 michu93 zmień dilera albo daj na niego namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 :gwizdanie: po zakończeniu mnie trzyma...? i tak były lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 tak szczerze mowiac to ja te auto mam na zdalnie sterowane i one jezdzilo wtedy michu ma racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 to mów tak odrazu a nie po mnei jeździć będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 kiedy ściągniesz ten chrom :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 kiedy ściągniesz ten chrom :gwizdanie: jak mi sie znudzi :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 18:46_________________________________________________Efekty mojej pracy (polerka) zdjecia zrobione jeden dzien po wiec auto juz skorzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 kiedy ściągniesz ten chrom :gwizdanie: jak mi sie znudzi :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2010, 18:46_________________________________________________Efekty mojej pracy (polerka) zdjecia zrobione jeden dzien po wiec auto juz skorzone gdzie ta polerka? :gwizdanie: brak fot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 trochę dupowate foty ale ogólnie OK, świeci się, ja bym wywalił chrom, naklejkę z tylnej klapy i posadził na gwincie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 polerowałeś maszynowo? ładnie się świeci ale zdjęcia po polerce to wrzuca się z bliska, najlepiej przed i po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 www.naglebie.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 www.naglebie.pl co tam? jak Twoje gewinde? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 ...??!! ...to była aluzja do Egona , że ma byc na glebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 ...??!! ...to była aluzja do Egona , że ma byc na glebie ...??!! ...to była aluzja do Egona , że ma byc na glebie sie wie bo koza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi