Koczis Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam. Jak w temacie. Od jakiego typu A4 jest to klapa(tylko nie piszcie, że od B7, bo to chyba oczywiste hehe)? Nie jest to RS, ale czy może były takie montowane w S-line? Różni się od zwykłej fajnym przetłoczeniem nad rejestracją. tu fotka:
Pawlo 2004 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 nie mam B& ale z tego co zaopserwowałem to takie klapy mają A4 z zewnętrznym pakietem s-line Dodam ze o niebo lepiej wygląda tył B7 z taka klapą
Mach Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 hej, taka klapa jest w każdym B7 który ma pełny zewnętrzy pakiet S-line: u mnie tak to wygląda: Sam się na początku nie zorientowałem poki nie zwróciłem uwagi na mieście ze sporo B7 ma gladkie klapy bez tego przetłoczenia. Swoja droga nawet się trochę zdziwiłem ze S-line ma inną klapę bo widać musieli 2 różne klapy produkowac do sedana a to trochę więcej zachodu i kosztów niż tylko zmienić elementy plastikowe (zderzaki, gill, skrzydełka na drzwiach itd). Pozdrawiam
bajk Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Pytanie, czy ktoś robił swapa klapy z s-line do zwykłej?
Pawlo 2004 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Jeśli chodzi ci o to czy bedzie pasować to daje sobie głowe odciąć ze tak
Koczis Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dziękuję za odpowiedzi, może jak przekonam żonkę to pozwoli taką kupić
Gość PrZeMiAn Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Klapa jest od S-LINE, na 100% pasuje, dobrzeby bylo zeby dorwal taka klape w tym samym kolorze co masz sowje autko, bo za "fanaberie" pozniej Ci ktos powie ze byl bity a ciezko bedzie mu uwierzyc w to ze zmieniles tylko dla przetloczenia
Koczis Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dokładnie, jak tylko przekonam żonę co do słuszności (czyt. konieczności) zamiany klapy, to tylko w ori malowaniu. Jedynie co, to jeszcze wchodzi opcja z mini spojlerkiem, co w rodzaju RS4 tak jak tu:
Pawlo 2004 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ale chcesz wymienić tą klape tylko dlatego ze jest ładniejsza czy ta co teraz masz jest pogięta czy coś innego?
Koczis Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2009 No i tu jest właśnie problem, bo moja klapa jest idealna, nawet ryski nie ma i to jest powodem oporu ze strony "lepszej połowy".
iwadrian Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 No i tu jest właśnie problem, bo moja klapa jest idealna, nawet ryski nie ma i to jest powodem oporu ze strony "lepszej połowy". To odkręć swoją klapę i schowaj a żonie powiedz,że w nocy ktoś musiał zakosić i musisz kupić tak na poważnie to ta z przetłoczeniem fajniejsza ale jak kupować to tylko w ori kolorze.
Gość PrZeMiAn Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 no ale jesli chodzi o klape RSa to sa same spoilerki ktore mozesz dolozyc do swojej obecnej klapy i masz problem z glowy, Fajnie tez wyglada kit na klape z HOFELE
Pawlo 2004 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Hmm... jak juz pisałem wyżej klapa od s-line jest ładniejsza ale zeby przekładac ja tylko dlatego ze ma to przetłoczenie to głęboko bym sie zastanawiał. Wolałbym zainwestowac w bardziej widoczne elementy takie jak np zderzak od s-line lub gril itp no chyba ze juz to wszystko masz to ok
Koczis Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2009 Panowie, ja się tylko zastanawiam hihi.
Rekomendowane odpowiedzi