sedi Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam, Jeśli było to sorki ale nie mogę znaleść,w jakim systemie jest mocowanie fotelika samochodowego w B7?
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jeżeli w aucie masz zamontowany isofix to tak a jeżeli nie masz to normalnie pasami
sikszak Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 prawdopodobnie nie masz u siebie mcowania iso fix bo było one opcjonalne więc masz dwa wyjścia albo zapisać normalnie pasami, albo jeśli masz fotelik z systemem iso fix to kup takie mocowanie. Koszt około 250 zł razem ze śrubami i dwiema tulejami naprowadzającymi fotelik. Wiem bo sam ostatnio mocowałem. Zastanow się tylko na którą stronę chcesz to mocowanie: z lewej czy prawej strony tylnego siedzenia
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Żeby mógł kupić uszy isofix i je zamontować to i tak musi mieć przystosowane auto do montażu isofix
sikszak Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 b6 i b7 na 100% mają otwory żeby przykręcić to mocowanie trzeba tylko kupić mocowanie dwie śruby i tuleje prowadzące Wiem co piszę bo sam niedawno montowałem o to numer części: a tutaj instrukcja montażu: http://www.audi-sport.net/vb/showthread.php?t=76926
Koczis Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 No że ja o tym wcześniej nie wiedziałem :wallbash:
tommylee Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 czyli koszt całkowity 230zł to belka, plastik i śruby?
Rosemeyer Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 w ten sam sposob mozecie dolozyc isofix na przednim fotelu pasazera. tu dodatkowo niezbedne bedzie odlaczanie poduszki.
Kowal Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 jak wygląda montaż samodzielny? da się to łatwo i bezpiecznie zrobić czy może lepiej oddać się w ręce jakiegoś fachowca?
quartz Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Czy warto to kupić? Jest to bezpieczne i później wygodne przy montażu fotelika? Zaraz zacznę szukać fotelika i zastanawiam się czy coś takiego nie zamonować.
Kowal Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 ISOFIX jest dużo bezpieczniejszy i wygodniejszy w użyciu niż pasy. poczytaj w necie. mnie interesuje jedynie czy montaż mocowań na własną rękę jest bezpieczny?
Guregoru Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 ISOFIX jest dużo bezpieczniejszy i wygodniejszy w użyciu niż pasy. poczytaj w necie. mnie interesuje jedynie czy montaż mocowań na własną rękę jest bezpieczny? Z tym można by polemizować Dowiedz się w salonie ile sobie liczą za taką usługę i zleć im to jak nie chcesz tego robić sam a jak będziesz robił sam to kup pastę przeciw odkręcaniu się śrub i po prostu przykręć porządnie posmarowane śruby i będzie dobrze
Kowal Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 ISOFIX jest dużo bezpieczniejszy i wygodniejszy w użyciu niż pasy. poczytaj w necie. mnie interesuje jedynie czy montaż mocowań na własną rękę jest bezpieczny? Z tym można by polemizować chętnie wysłucham argumentów
piotreki Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Szkoda ze nie wiedzialem wczesniej ze mozna sobie dodac ISOfixa Zawsze to wieksze bezpieczenstwo dla naszych pociech
Guregoru Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 ISOFIX jest dużo bezpieczniejszy i wygodniejszy w użyciu niż pasy. poczytaj w necie. mnie interesuje jedynie czy montaż mocowań na własną rękę jest bezpieczny? Z tym można by polemizować chętnie wysłucham argumentów Nie sam isofix podnosi bezpieczeństwo ale prostota zapinania fotelika za jego pomocą
Wąski Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 ISOFIX jest dużo bezpieczniejszy i wygodniejszy w użyciu niż pasy. poczytaj w necie. mnie interesuje jedynie czy montaż mocowań na własną rękę jest bezpieczny? A CO TO za róznica Ty czy Fachowiec -dwie śruby do przykręcenia ,Autor wątku ma do sprzedania takie mocowania
Rekomendowane odpowiedzi