wojciu0308 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam tak jak w temacie prosze o opine... mam troche przetarte dwa fotele i chce zalozyc na nie pokrowce tylko nie wiem jakie wybrac... oczywiscie czarne zadne inne No.1 http://moto.allegro.pl/item870157878_pokrowce_szyte_na_miare_skorzane_100.html No.2 http://moto.allegro.pl/item871122611_pokrowce_samochodowe_skora_fotele_kanapy_luxus.html Dzieki i pozdrawiam
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 czego można sie spodziewac za 210 zł ? Moim zdaniem to totalny syf bedzie, Szczerze to bym sobie darowal takie rozwiązanie bo troszke wiochą to zalatuje ( przyjamniej dla mnie )
wojciu0308 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 to ja chyba raczej będę składać na ori skóre... albo na 2 fotele przednie
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 to ja chyba raczej będę składać na ori skóre... albo na 2 fotele przednie :good: dokaldnie lepiej pozbierac na skóre lub kupic fotele przednie niż coś takiego zakładać
wojciu0308 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2010 za 1200 kupi sie cos w miare ladnego?? oczywiscie nie mowie tu teraz o recaro
_Solar_ Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 te pokrowe ładnie wygladają ale tylko na zdjeciach w aukcji.Jeśli bedziesz wytrwale szukał to na pewno cos taniego wyrwiesz.A jaki kolor skory preferujesz.Czarny , jasny czy bez róznicy
wojciu0308 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 czarny duzo autem jezdze i inne kolory nie wchodza w gre bo sa brudzace... mialem kiedys jasne w takim jedym aucie i masakra caly czas brudne i popekane
Pawlo 2004 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 W tym pierwszym linku to jest chyba nawet jakaś ściema bo za dobrze te pokrowce przylegaja do tylnych siedzeń, na moje to jest fotka normalnie obszytych foteli jakąś tandetną skórą zeby klienta przyciągnąć a w rzeczywistości to wygląda fatalnie. Ja popieram zdanie kolegów, daruj sobie te pokrowce bo to siara jak cholera lepiej daj do obszycia fotele chociazby zwykłym materiałem zeby za drogo nie wyszło albo kup jakieś dobre uzywki.
Olaf Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 ja juz u kogos to widzialem w aucie na forum takiej zielonej audi w sedanie jak dla mnie padka szkoda kasy lepiej uzbierac i kupic komplet niz bawic sie w taki syf ;/ na zdjeicu wszystko ladnie zawsze wyglada gorzej w rzeczywistosci
wojciu0308 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2010 juz sobie pokrowce wybilem z glowy dzieki
MATIUS Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 dokładnie lepiej dozbierać i kupić ori tampicerkę skórzaną.. na allegro od 700 wzwyż sam się zastanawiam nawet na takim bajerem :D
wojciu0308 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2010 :hi:dokłądnie lepiej dozbierać i kupić ori tampicerkę skórzaną.. na allegro od 700 wzwyż sam się zastanawiam nawet na takim bajerem :D zmiana napewno na duzy "+"
STANIV Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 skóra -- może i tak jeżeli będziesz miał podgrzewane fotele, bo w zimę usiądź sobie na fotel skórzany przy minusowej temperaturze, latem jak sie nagrzeje to też rewelacji nie ma. Miałem w poprzednim aucie skórę i nigdy więcej, ale to jest tylko moje zdanie.Jak masz dziecko to też usłyszysz od niego jaki to dobry materiał (:No napewno efekt wizualny będzie --powodzenia :hi:
slepy Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 samo słowo pokrowce, jakoś do mnie nie przemawia, albo kup komplet w skórze, SoMeS ostatnio wyrwał komplet z eSki za coś koło 1300zł także trzeba szukać okazji , jak nie to dwa przednie, tylko koniecznie kubełkowe
wojciu0308 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 szukam kublow poluje na recaro jak dwa to porzadne :> a jak nie to kumpel ma z II lifta ladne fotele (przod + kanapa) za 600zl. Moze od niego kupie... zobaczy sie...
wojciu0308 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 czarne welurowe... srodki maja takie paski ukosne... kurde nie wiem jak wytlumaczyc
wojciu0308 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2010 Slepy no to masz No.1 No.2
Rekomendowane odpowiedzi