MichalPoti Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 O i tutaj wstyd sie przyznac ale podejrzewam ze nie.... Czy jest cos poza tym co w pierwszym poscie na co powinienem zwrocic uwage? Umiejscowienie anteny tez mam niecodzienne (za RNSE)...
turbobastard Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 O i tutaj wstyd sie przyznac ale podejrzewam ze nie.... Czy jest cos poza tym co w pierwszym poscie na co powinienem zwrocic uwage? Umiejscowienie anteny tez mam niecodzienne (za RNSE)... wywieś za szybę niech dynda
miszka Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 O i tutaj wstyd sie przyznac ale podejrzewam ze nie.... Czy jest cos poza tym co w pierwszym poscie na co powinienem zwrocic uwage? Umiejscowienie anteny tez mam niecodzienne (za RNSE)... wywieś za szybę niech dynda ja przy moich pierwszych próbach miałem antenę przyklejona do dachu na zewnątrz i jeździłem tak po mieście
chopin Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 O i tutaj wstyd sie przyznac ale podejrzewam ze nie.... Czy jest cos poza tym co w pierwszym poscie na co powinienem zwrocic uwage? Umiejscowienie anteny tez mam niecodzienne (za RNSE)... wywieś za szybę niech dynda ja przy moich pierwszych próbach miałem antenę przyklejona do dachu na zewnątrz i jeździłem tak po mieście i dobrze prowadziła ?
miszka Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 O i tutaj wstyd sie przyznac ale podejrzewam ze nie.... Czy jest cos poza tym co w pierwszym poscie na co powinienem zwrocic uwage? Umiejscowienie anteny tez mam niecodzienne (za RNSE)... wywieś za szybę niech dynda ja przy moich pierwszych próbach miałem antenę przyklejona do dachu na zewnątrz i jeździłem tak po mieście i dobrze prowadziła ? idealnie
MichalPoti Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 A woja droga gdzie powinna byc umieszczona poprawnie antena?
czaro10 Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Na dachu - rekinek. Podejrzewam, ze w A4 nie bylo inaczej. Jesli nie miales wczesniej anteny na dachu to polecam antene gps przyczepiana na magnes. Przyczepiasz na dach, oczywiscie od spodu, i dziala nie gorzej niz rekinek. Zamiast wiercic dziury...
miszka Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 do znawców mam pytanie odnośnie takiej nawi Nawigacja z Audi R8 2008 , ale czy to RNS-E , mam tylko to zdjęcie i na ramce piszę AUDI CONCERT w necie znalazłem tylko takie zdjęcie takiej samej nawi ale nie piszę czy to RNS-E tylko że to wersja USA, ale graficznie wygląda jak rns-e a tak wygląda z ramką z napisem Audi Navigation Plus i...........
turbobastard Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 A poza tym jedno jest dla RHD a drugie LHD
miszka Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 nawet może być dla samochodów z kierownicą po środku , mi bardziej chodzi czy to RNS-E bo kurcze w necie nic nie mogę znaleźć , na aukcjach też takich nie ma ta nawi jest z R8 z roku 2008 to wydaje mi się że to już by był RNS-E , nawet grafika taka sama
turbobastard Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 te w tych r8 maja z tylu takie samo ulozenie gniazd wiec ja bym strzelal ze to to samo, ale pewnosci nie mam
miszka Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 tylko cały czas mnie zastanawia ten napis na ramce Audi concert ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- nie wiem czym to się różni od tych z napisem Audi navigation plus ? ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- i kurcze wyglądają praktycznie tak samo Audi Navigation Plus AUDI CONCERT
Bart-S Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 SDS chodzi już w rns-e led?? Mam soft od Kobry ale nie działa
turbobastard Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 nawet może być dla samochodów z kierownicą po środku , mi bardziej chodzi czy to RNS-E bo kurcze w necie nic nie mogę znaleźć , na aukcjach też takich nie ma ta nawi jest z R8 z roku 2008 to wydaje mi się że to już by był RNS-E , nawet grafika taka sama Audi R8 - part numbers | Audi Forum zobacz tu, wedle tego rns-e byl tam od 2010 wiec cholera wie co to tam jest
barrowiec1 Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 SDS chodzi już w rns-e led?? Mam soft od Kobry ale nie działa a masz polskie menu?? czy ang?
Bart-S Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 SDS chodzi już w rns-e led?? Mam soft od Kobry ale nie działa a masz polskie menu?? czy ang? PL. Problem w tym, że navi widzi update ale za cholerę nie chce wystartować z uploadem softu.
barrowiec1 Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 a może spróbować na wersji angielskiej? w sumie to nie wiadomo na jakiej Kobra działał?
Bart-S Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 a może spróbować na wersji angielskiej? w sumie to nie wiadomo na jakiej Kobra działał? Przygotował wszystko specjalnie pod mój soft - wysyłałem mu wszystkie pliki CFG na potrzeby przygotowania oprogramowania.
Rekomendowane odpowiedzi