Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż i kodowanie nawigacji RNS-E w Audi A4 B6/B7 od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A zaskakują ci kluczyki (można je wyciągnąć)??

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 802,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no tak, ale jak kluczyki wsuwam do oporu, to jest kliknięcie, a nie mogę wyciągnąć radia

Panie odkręć lepiej panel pod kierownicą (bodajże 3 śruby 10) i wypychaj jak koledzy radzą. Wyjdzie bez problemu tylko najpierw włóż wyjmaki. Samymi wyjmakami ciężko czasami jak są nieoryginalne - przy mocnym pociągnięciu wyjmak wyskoczy mimo, że jest wsadzony prawidłowo.

Edytowane przez cinkers

Opublikowano

Ok, będę się bawił :)

Dzięki za rady.

Opublikowano

Panowie, potrzebna pomoc. B7 ze stanów, ostatni rocznik, na pokładzie RNS-E i nie reaguje na soft 0750 PL + sds nagrany na CD. Następnie laser przeczyszczony specjalnym alkoholem i dalej nic, odpowiednio nagrane mapy 2014 speedcam również nie reaguje i nie czyta - ale przy otwieraniu i zamykaniu panelu wyświetla co jest na CD/DVD czy to aktualizacja czy to mapy i na tym koniec. Region sprawdzony VCDS, jest 0 czyli okej Europa/North America. Kanał 97 w adaptacjach również nic nie zmienia. Płyty audio CD czyta normalnie, nie wiem jak z mp3 płytami. Aktualny soft i pewnie z oryginalnych map (bo jest płyta 2007/8 na północną Am) to 0250. Pozdrawiam.

Edytowane przez martinus

Opublikowano

Trzeba przerobić z US na Eu inaczej nic nie zrobisz ale musisz uważać bo można uwalić nawigacje

Wysłane z mojego GT-I9505

Edytowane przez Tom A4

Opublikowano

Trzeba przerobić z US na Eu inaczej nic nie zrobisz ale musisz uważać bo można uwalić nawigacje

Nic mi to nie mówi, więc zapytam o sposób przerobienia w takim razie ....

Opublikowano

Trzeba przerobić ja z US na Eu

Opublikowano

Tak jak przy vimhacku, gdzies lata po sieci program do zmiany softow na us i eu itf

Opublikowano

Poszukuję spolszczenia do RNS-E Led, soft 0220

Opublikowano

Witam, potrzebuję pomocy przy swoim RNS-e. Mam soft wgrany sw0600. Podłączyłem się vagiem i zmieniłem kodowanie tak, aby działała funkcja AUX.

Kilka razy przeczytałem, że potrzebny jest soft minimum 0650 czy to prawda??

Po zmianie kodowanie i resecie radia "AUX" nie pojawiło się na wyświetlaczu.

Opublikowano

Tak, musi byc 0650 zeby aux sie wyswietlilo

Opublikowano

A jest ktoś w stanie mi go podesłac soft 0650? Szukam na necie i same tylko spolszeczenia, które chyba szybciej rozkrzaczą navi niż pomogą...

Jeśli podłacze wyjście aux pod CD czyli Lewy, Prawy i Masa to zadziała aux bez zmiany softu ?

Opublikowano

Nie slyszalem zeby ktos tak kiedys probowal

Opublikowano

A jest ktoś w stanie mi go podesłac soft 0650? Szukam na necie i same tylko spolszeczenia, które chyba szybciej rozkrzaczą navi niż pomogą...

Jeśli podłacze wyjście aux pod CD czyli Lewy, Prawy i Masa to zadziała aux bez zmiany softu ?

Nie ma sensu tak kombinować jak tu napisałeś. Jeśli chodzi o soft 0650, to wystarczy że włożysz płytkę z mapą 2014, 2013, 2012, 2011, 2010 lub 2009 i możliwe że na 2008 już też był soft 0650.

Co do spolszczenia, jeśli uzyskasz z dobrego źródła, to nie ma obaw o rozkrzaczenie navi :wink:

Opublikowano

Jak trafisz źle to zapraszam☺

Opublikowano

Zimna navi czyta wszystko, po rozgrzaniu ni chu chu.

Objawy padającego lasera?

Opublikowano

Pojawiły się już mapy do RNS-E na 2015 rok. Tym razem mapy podzielili na 3 x DVD.

Opublikowano

Jak wygląda ich podział. Co z czym?

Opublikowano

Jak wygląda ich podział. Co z czym?

DVD 1:

Germany, Switzerland, Belgium, France, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Austria, San Marino, Vatican City

DVD 2:

Andorra, Belgium, France, Great Britain, Ireland, Luxembourg, Monaco, Netherlands, Portugal, Switzerland, Spain

DVD 3:

Germany, Albania, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Denmark, Estonia, Finland, Greece, Croatia, Latvia, Lithuania, Macedonia, Montenegro, Norway, Austria, Poland, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Czech Republic, Hungary

Opublikowano

Kierwa kto wymyśla ten podział? :facepalm: Chyba pośmigam jeszcze na starych mapkach.