bebiok Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Adapter kupie tylko jakie dvd?? bart[emoji769] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 dowolne dvd do auta z możliwością podłączenia monitorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebiok Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Czyli teoretycznie ipada moge uzyc jako (zamiast) dvd. Dobrze mysle? bart[emoji769] Edytowane 31 Stycznia 2015 przez bebiok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebiok Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]dzieki. bart[emoji769] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Tomek, pytanie myślę, że do Ciebie. Jaki jest koszt wymiany gniazda anteny GPS w RNSe? Moje jest uszkodzone, a właściwie już go nie ma...... Miałem wyłamany ten pin miedziany w środku. Kupiłem gniazdo i chciałem zrobić inaczej - na kablu, niestety cos nie trybi więc musze oddać do naprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3kk Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Mam u siebie ori RNS-E, który był fabrycznie zamontowany w aucie. Będę robił swapa MCE z B6 na B7 i czy po takim zabiegu będę musiał wpisać kod do odblokowania RNS czy nadal będzie zapamiętany w aucie ? Teraz mogę odpinać aku, odłączać RNS i nie muszę wpisywać kodu. Mam oryginalną książkę z navi ale karteczka z kodem została wyrwana przez kogoś. Można teraz jakoś zczytać ten kod z RNSa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Tomek, pytanie myślę, że do Ciebie. Jaki jest koszt wymiany gniazda anteny GPS w RNSe? Moje jest uszkodzone, a właściwie już go nie ma...... Miałem wyłamany ten pin miedziany w środku. Kupiłem gniazdo i chciałem zrobić inaczej - na kablu, niestety cos nie trybi więc musze oddać do naprawy Masz oryginalne gniazdo do rns-e ? można to zrobić na dwa sposoby ori albo na kablu Wysłane z mojego GT-I9505 Mam u siebie ori RNS-E, który był fabrycznie zamontowany w aucie. Będę robił swapa MCE z B6 na B7 i czy po takim zabiegu będę musiał wpisać kod do odblokowania RNS czy nadal będzie zapamiętany w aucie ? Teraz mogę odpinać aku, odłączać RNS i nie muszę wpisywać kodu. Mam oryginalną książkę z navi ale karteczka z kodem została wyrwana przez kogoś. Można teraz jakoś zczytać ten kod z RNSa ? Może się okazać że będziesz potrzebował wpisać kod Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Tom A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Tomek, pytanie myślę, że do Ciebie. Jaki jest koszt wymiany gniazda anteny GPS w RNSe? Moje jest uszkodzone, a właściwie już go nie ma...... Miałem wyłamany ten pin miedziany w środku. Kupiłem gniazdo i chciałem zrobić inaczej - na kablu, niestety cos nie trybi więc musze oddać do naprawy Masz oryginalne gniazdo do rns-e ? można to zrobić na dwa sposoby ori albo na kablu Mam oryginał, kupiłem też inne, które będzie szło po kablu. Oczywiście wolałbym ori, ale jeśli będzie problem moze iśc nawet po kablu. Powiedz, nie ma z tym większego problemu? Byłem dzisiaj w NAVCARze w Gdansku i wycenili na 500 zł z racji, że trzeba płytę wymienić. Ponoć kable do GPSa są jakoś mega drogie.....nie bardzo go rozumię, skoro antene można mieć za 30 zł. Co Ty o tym sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wysłałem pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3kk Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Mam u siebie ori RNS-E, który był fabrycznie zamontowany w aucie. Będę robił swapa MCE z B6 na B7 i czy po takim zabiegu będę musiał wpisać kod do odblokowania RNS czy nadal będzie zapamiętany w aucie ? Teraz mogę odpinać aku, odłączać RNS i nie muszę wpisywać kodu. Mam oryginalną książkę z navi ale karteczka z kodem została wyrwana przez kogoś. Można teraz jakoś zczytać ten kod z RNSa ?Może się okazać że będziesz potrzebował wpisać kod Masz jakis pomysl jak go zczytac teraz poki wszystko dziala ? Czy dopiero po zablokowaniu uzyc plytki ?Wysłane z mojego GT-S7710 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 31 Stycznia 2015 przez bart3kk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) na działającej nie ma szans na odczytanie druga metoda czasem działa, a czasem uszkadza soft w navi i wtedy zapalają się chinskie znaczki i wtedy koszt spory Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Tom A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3kk Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 A w ASO nie podaja kodu ? Skoro bylo fabrycznie zamontowane to musi byc jakis sposob na jego odzyskanie Wysłane z mojego GT-S7710 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 w jednym podają za free w drugim 150 w innym musisz wjechać autem na serwis na to nie ma reguły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3kk Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ok, dzieki za info. Najpierw spróbuję w ASO a jesli nie podaja no to ewentualnie zostaje plytka Wysłane z mojego GT-S7710 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Panowie ostatnio w moim rnse pojawił się taki problem.Odpalam navi i przez kilka kilometrów pokazuje mi komunikat że jestem off road.Mapa jest wyświetlona i się rusza, moja pozycja się przesuwa w kierunku jazdy, ale........... pokazuje mnie obok jezdni i przez to nie informuje o zakrętach itd. po kilku kilometrach wraca do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Antena do sprawdzenia Wysłane z mojego GT-I9505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 A jak ją sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom A4 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Jesli masz nie ori i jest gdzies schowana to wyciagnij ja na zewnatrz jesli ori to tylko podpinka drugiej Wysłane z mojego GT-I9505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Będzie chyba wina płyty. Pokazuje 8 satelit a restart Dominik nie pomógł. Ma ktoś w okolicach Radomia lub Pionek płytke żeby sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi