strazak990 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 dzieki bede miał chwile więc wejde i zobacze Dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Witam panowie do A4 B7 SEDAN z BOSE coś takiego idzie jakoś podłączyć i czy będzie z tym lepiej grało ??? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/331072-subwoofer-w-kolo-bang-olufsen-q5-lub-a4/ Witam Jak to podłączyć?? Ktoś pomoże ?? Coś muszę dokupić ? Edytowane 4 Września 2015 przez bartekzks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro_86 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 odłączasz ori sub i podłączasz ten lub podłączasz się pod kostkę ori suba ale nie wiem czy wzmak pociągnie oba. Ja mam odpięty ori Bose w półce i podpięty Bang&Olufsen w kole. Wg mnie ten ori za bardzo buczy bo nie daje tylko basem tylko wszystkie dźwięki, a jeśli się to dzieje w kole to w kabinie słychać tylko bas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silnik Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 A czy można by podłączyć tak: kupić sub Q5 w koło, do tego wzmacniacz od suba ori od B6/7 avant i podłączyć go równolegle jako drugi wzmacniacz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Też bym był za opcją dołożenia drugie wzmacniacza i SUB Q5 , można , ORI od BOSE styknie z b6/B7 ?? Czy szukać innego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro_86 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 przewody ori wzmacniacza chyba są zbyt cienkie zeby pod nie jeszcze podpiąć drugi wzmacniacz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Dolozylem wlasnie bose z nowa wiazka. Zamierzam podlaczyc tuba pod wzmaka ktory juz siedzi w aucie bo tak tez ma kilka osob na forum i nie narzekaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian92 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 panowie, zabieram sie i zbieram na zadanie tego pytania, od wgrania vin hacka i pl menu navi gada z lewego tylnego głośnika, niby nie przeszkadza ale jak to zmienić żeby było tak jak było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Panowie czy jak zmieniam moduł bt z podstawowej funkcjonalnosci na pełną to musze zmienic kodowanie w rns-e? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbobastard Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Adrian, wrzuc z powrotem 0550 a potem znowu 0650. Marcus, tak trzeba zmienic kodowanie Sent from my D6603 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Czyli w radio 56 zmienić piątą cyfre na 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbobastard Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 tak i 3 w telephone(77) na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian92 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Bartek, a masz może jakieś sprawdzone softy?, aaa jeszcze wybieranie głosowe jest chyba po holendersku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbobastard Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Po holendersku? Kwestia kodowania albo softu, mam sprawdzone softy, oczywiscie jesli chodzi o rnse lcd Sent from my D6603 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian92 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 http://youtu.be/Q9bIVwSFonk Tak mi sie wydaje, moj nie led.. Ale podzielisz sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbobastard Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 No pewnie, myslalem ze Ty juz vim hacka dawno zrobiles,pisales cos Sent from my D6603 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian92 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 no vin hacka zrobiłem dawno i po nim własnie navi gada z tylnego głośnika oraz komendy głosowe są w tym jeżyku z filmiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbobastard Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 No dobra, to jakby co dawaj na priv Sent from my D6603 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Panowie juz dawno założyłem w swoim aucie rns-e razem z bt. Przechodziłem wtedy z concerta2. Kupiłem przejściówkę ISO1-ISO2 kosz klimatronik itd Wczoraj chciałem połączyć sie przez vcds 12.12 z rns-e efekt zero odzewu , bt to samo (inne moduły działają bezproblemu) I teraz tak wyciągam adapter patrze na rozpiske pinów - w miejscu B5 mam podpięty kabelek czyli chyba linia K Dlaczego w rozpisce pinów na 1 stronie przy lini K pin B5 pisze "(niewykorzystana)" Możecie mi powiedzieć z której kostki z którego pinu z ori instalacji concerta2 którą mam teraz w aucie ma iść linia K? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbobastard Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Zobacz gdzie na concercie byla klinia i czy teraz idzie do B5 przez ten caly adapter Sent from my D6603 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi