dawidos726 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witam. A4 b6 czy idzie zrobic tak ze zmieniajac np temperature na klimatroniku bedzie wyswietlana na rns e?
H4mm3R Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 13 godzin temu, dawidos726 napisał: Witam. A4 b6 czy idzie zrobic tak ze zmieniajac np temperature na klimatroniku bedzie wyswietlana na rns e? Nie, to nie jest MMI 3G
jesper74 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Koledzy właśnie odblokował em rnse za pomocą płytki i wygenerowal kod. Odlicza mi 60 min po błędnym wpisaniu kodu Mam go na zasilaczu i jak spowodować aby się nie wyłączał po 30 min bo proces idzie od początku Rady aby zamontować w aucie już znam ale nie posiadam a4 Inny pomysł
turbobastard Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Naciskaj jakieś przyciski, włączenie-wyłączenie jak na krótko nacisniesz to się nie wyłączy a rnse zarejestruje aktywność Sent from my E6853 using Tapatalk
jesper74 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Przyciskanie nic nie pomagalo zgasl ekran ale chodzil wentylator po zalaczeniu liczyl od 30 do zera-udalo sie wygenerowany płytka cd kod wszedl
turbobastard Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 No i goodSent from my E6853 using Tapatalk
Malickh Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Mam pytanie, jeśli w avancie na dachu mam płetwę czy z automatu oznacza że mam tam odbiornik GPS? Czy podłączenie nawigacji obejdzie się bez prucia dachu?
turbobastard Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Nie oznacza to od razu ze jest tam antena do navi tezSent from my E6853 using Tapatalk
tomekxp2 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witam, pytanie z innej beczki, czy mapy w rnse mają asystenta pasa ruchu ? (Mapy 2016r)
robson361 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam, Mam problem z rns-e nie chce czytać kart SD 512 i 2gb po włożeniu karty jest komunikat o wczytywaniu karty ale po chwili wyskakuje pusty. Co możne być? Czytnik kart uszkodzony czy to wina softu ze nie czyta kart bo w wersji index mam sw; x--- .
turbobastard Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Softu bym nie obwinial, wymiana płyty z sd to tani koszt i całkiem prosta sprawa Sent from my E6853 using Tapatalk
robson361 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Dzięki, turbobastard. Może wiesz gdzie mogę dorwać taka płyte ?
turbobastard Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Allegro albo eBay, a jak nie to ja gdzieś powinienem miecSent from my E6853 using Tapatalk
PiterEL Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 Witam wszystkich Mam do was pytanie. W jaki sposob krok po kroku aktywowac SDS w RNSE Media Led 2010? Wchodzilem VCDSem w Nawigacja>Adaptacja>Kanal 11 Voice control i tam mam wartosc 0 czyli Germany. Nie moge jej zmienic na zadna inna np 1 czyli English. Mam menu PL na sofcie 0220. Prosze o pomoc.
Ziewal Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego nie mogę zmienić kodowania rns-e wersja high ? Parę dni temu wymieniałem skrzynię multi na manual a co za tym idzie zostało wgrane do sterownika silnika nowe oprogramowanie od manuala plus pozmieniane inne kodowania np abs itp. i po tym zabiegu moja rns-e nie łączy się w pełni z telefonem, przedtem na radiu wyświetlała mi się książka i jak ktoś dzwonił to wyskakiwało kto a teraz gdy wcisnę TEL to mam komunikat że telefon nie podłączony :/ oczywiście bluetooth łączy się i działa nawet z kierownicy czyta mi książkę i między zegarami mogę wybrać do kogo chcę zadzwonić ale to wszystko na rnsie nawet na dole nie wyświetla się ikona zasięgu, obecne kodowanie jakie mam zapisane to 0305621 a przedtem było 0309717 gdy wpisuję inne kodowanie to mam komunikat że kodowanie zostało przyjęte jednak nic się nie zmienia, ktoś ma jakiś pomysł ? Edytowane 4 Maja 2017 przez Ziewal
Wodzu1982 Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Witam czy ogarnia ktoś Radio RNS-E z Sieradza, Zd-Woli, Pabianic bądz Łodzi ma dostęp do czesci dodatkowych i uruchomieniu dodatkowych opcji w tym radiu chodzi mi o wyprowadzenie USB, AUX zrobieniu dodatkowych opcji w radyjku i odblokowaniu TV ?
Tom A4 Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Jakie części są ci potrzebne? co do aux usb to kupujesz zmieniarkę cyfrową i po kłopocie nic nie trzeba wyprowadzać kodujesz tylko w navi i koniec. Niestety z tv podczas jazdy trzeba zmienić oprogramowanie w navi innej opcji nie ma.
LChris Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 TV w LEDowcu tylko przy użyciu TV free czy jest już jakiś tańszy sposób?
Rekomendowane odpowiedzi