Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Polecane opony zimowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po mieście w zimie to nawet jakaś budżetówka będzie ok.Poważnie :wink: .Ja będę testował w tym roku WR D4.Kup z tych 2 co uważasz.

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 545,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam zimówek 16" 205/55 prawdopodobnie kupię Nokian WR D4, na oponafelga.pl 280zł sztuka. Kupował ktoś opony z oponafelga.pl? Większość opon kupowałem na oponeo ale tam mają drożej...

Oponafelga.pl czyli Gerex to dobry i solidny serwis

Wysłane z mojego Galaxy S7 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Po mieście w zimie to nawet jakaś budżetówka będzie ok.Poważnie :wink: .Ja będę testował w tym roku WR D4.Kup z tych 2 co uważasz.

U mnie podobnie. Z racji tego, że u nas zima to raczej woda niż śnieg do Nokianów przekonało mnie to, że jak podaje producent są pierwszymi oponami , które otrzymały ocenę "A" jeśli chodzi o hamowanie na mokrej nawierzchni.

Opublikowano

U mnie podobnie. Z racji tego, że u nas zima to raczej woda niż śnieg do Nokianów przekonało mnie to, że jak podaje producent są pierwszymi oponami , które otrzymały ocenę "A" jeśli chodzi o hamowanie na mokrej nawierzchni.

Dunplop Winter sport 3d uzytkowalem na b7 i byly rewelacyjne zarowno na sniegu jak i blocie posniegowym. Tak patrzę na ten bieznik w Nokian WR D4 i mam wątpliwości czy bedzie dobrze odprowadzac wode zgodnie z tym co pisze producent.

Opublikowano

No producent podaje to A jako jedyna zimówka na rynku :) .Zobaczymy bo wcześniej miałem słabsze samochody i zimówki budżetówki :decayed: .Jeśli masz doświadczenie dobre z Dunlop to ja bym chyba nie kombinował :) .A patrząc tylko po etykietach to zimówka wychodzi Nokian a letnia Dunlop :hi:

Opublikowano

Panowie zostały mi po innym samochodzie opony zimowe 185na 65 r15 ,czy jak je założe bd ok czy raczej sprzedać i założyć 195.Bardziej rozchodzi mi się o to czy nie będzie za nisko na tej oponie.

Opublikowano

Da sie jeździć, latalem całą zime na takich

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Do 1,8 trochę wąskawe te gumki.

Ja na twoim miejscu próbowałbym je sprzedać w dobrej cenie i kupić świeżutkie tegoroczne 195/65/15

Edytowane przez Fido

Opublikowano

Szukam zimówek 16" 205/55 prawdopodobnie kupię Nokian WR D4, na oponafelga.pl 280zł sztuka. Kupował ktoś opony z oponafelga.pl? Większość opon kupowałem na oponeo ale tam mają drożej...

Oponafelga.pl czyli Gerex to dobry i solidny serwis

Też od nich brałem kilka razy opony i zawsze bez problemu
Opublikowano

Czytam ten wątek i już się pogubiłem. Jakie mam do swojego auta kupić opony zimowe. Mam A4 AVANT 2.o ALT i na lato miałem 185/65/R15 na alusach co mam założyć na te alusy na zimę czy odpuścić sobie zakładanie opon zimowych na alusy i kupić stalowe felgi?

Edytowane przez Sekwens

Opublikowano

Czytam ten wątek i już się pogubiłem. Jakie mam do swojego auta kupić opony zimowe. Mam A4 AVANT 2.o ALT i na lato miałem 186/65/R15 na alusach co mam założyć na te alusy na zimę czy odpuścić sobie zakładanie opon zimowych na alusy i kupić stalowe felgi?

Standardowe są 195/65 R15 i takie załòż

Opublikowano

To może coś takiego kupię Premiorri ViaMaggiore 195/65R15 91T cena za sztukę 135zł brutto

Opublikowano

To może coś takiego kupię Premiorri ViaMaggiore 195/65R15 91T cena za sztukę 135zł brutto

Niby na Ukrainie,niby przy udziale Angoli.Ale ja bym na sobie z tym nie eksperymentował.Dołóż tak 100+ za komplet i kupisz coś ze sprawdzonych znanych budżetówek :)

Opublikowano

Barum Polaris 3 195/65R15 165 zł co o nich myślicie?

Opublikowano

Barum/Dayton/nasza Dębica/Sava i Nexen,który też zbiera dobre opinie.Z tych bym brał :wink:

Opublikowano

Oponeo.pl zrobiło zestawienia z opinią użytkowników oraz z przodujących magazynów motoryzacyjnych. Polecam lekturę

tapatak napisał z hjułałej p8

Opublikowano

Tak tylko te opinie są trochę jak z tymi testami opon. :) Tam nawet jakiś wynalazek i to zimowy z dalekiego wschodu,gdzie zimę widzą na obrazkach i w telewizji dostaje od użytkowników 5+ ;)

Opublikowano

http://www.oponeo.pl/artykul/najlepsze-opony-zimowe-205-55-r16-wedlug-kierowcow

Po części masz rację. Ale jeśli kilkadziesiąt, bądź kilkaset osób ocenia daną oponę wystawiając punkty w skali 1-6, a następnie redaktor lub administrator danych, wyciąga z ocen średnią to jest już obiektywna ocena.

Opublikowano

Ja zastanawiam się nad Nokian WR D4 lub A4

Myślałem nad 17" i 215 lub 225 / 45 lub 50, ewentualnie nad 16". Mam duże pole manewru z racji tego, że muszę kupić felgi więc mogę dobrać wszystko jak chce.

Co polecacie do mojej a4-reczki ?

Opublikowano

Ja ze swojej strony polecam poczytać kilka stron wstecz...