DOGI Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam wszystkich! Tak jak w temacie od kilku dobrych dni borykam się z problemem znalezienia półosi do mojej eSy. Gdzie nie zadzwonię jak powiem S4 to bez czytania numeru części mówią mi nie ma. W ASO cena to naprawde kosmos. Pytanie pada następujące - Czy te same półosie były montowane również w jakichś innych modelach Audi/VW? Numer tej półosi to 8D0407272AR - czy istnieje dla niej jakiś zamiennik o innym numerze? A może ktoś ma dojście do takiej części? Z góry dzięki za pomoc bo jest to sprawa dla mnie bardzo ważna gdyż bez tego nie mogę ruszyć auta z miejsca... Pozdro!
spetsnaz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Co się dzieje, że chcesz wymieniać całą półoś? Wygiąłeś?
DOGI Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2010 ooo no proszę to co podałeś to zamiennik czy orginał?? I czy bankowo spasuje bo jak tak to jutro lece po to
rav Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam ooo no proszę to co podałeś to zamiennik czy orginał?? I czy bankowo spasuje bo jak tak to jutro lece po to Nie sugeruj się ceną która jest na zdjęciu Cena oryginału w ASO to około 1700 PLN ____________________ Pozdrawiam Rafał
DOGI Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2010 dokładnie dzis dzwoniłem i to prawda wiec rozwazam oddanie półosi do regeneracji
GRYFI Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 może lepiej poszukać używki? Jest trochę rozbitków na części.
soolek Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Właśnie. Napisz do kolegi Nosb - ostatnio miał rozbite bokiem S4, więc może będzie miał.
Rekomendowane odpowiedzi