majsio Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam Mam takie pytanie, czy w modelu B5 AFN 110KM 1.9 TDI 97r. można bez żadnych konsekwencji wyciąć katlizator? Czy znajdują się w tym modelu sondy LAmbda? Autko ma przejechane 260tyś i myślę że czas najwyższy go wyciąć nie chodzi o jakieś osiągi ale o to by nie zamulał auta Pzdrawiam
Pretor Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Wycinaj śmiało. Poszukaj, było o tym dużo napisane.
jnx Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a jak sprawdzić w jakim stanie jest katalizator? analizą spalin?
.Pablo. Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja przy 300tys wyjąłem kata i muszę przyznać że nie był jeszcze w tragicznym stanie autko chodzi trochę lepiej i turbinka ładnie gwiżdże a co do sondy lambda to w benzyniakach jest w dieslu nie spotkałem żeby była a na pewno w naszych nie ma
Zimny Chirurg 2 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam Jaja sonda. Wycinaj i sie nie zastanwiaj. Kat jak sama nazwa mówi kat dla turbiny. Wytnij i daj zyc turbinie. Zobaczysz efekty. Pozdro ZC
Musashi Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a co do sondy lambda to w benzyniakach jest w dieslu nie spotkałem żeby była a na pewno w naszych nie ma oczywiscie, ze wystepuja w silnikach diesla. jednak nie w AFN. katalizator mozna usunac
bulk_1986 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Opublikowano 14 Stycznia 2010 a co do sondy lambda to w benzyniakach jest w dieslu nie spotkałem żeby była a na pewno w naszych nie ma oczywiscie, ze wystepuja w silnikach diesla. jednak nie w AFN. katalizator mozna usunac Musashi a jak to jest w 2.0TDI a dokładnie w B7 - bez problemu można wyciąć kata??
Rekomendowane odpowiedzi