przemo86 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Witam wszyskich klubowiczów Krótki opis mojej A4 i zmian jakie przeprowadziłem *autko sprowadzone ze Szwajcarii *rocznik 1999 po lifcie *wyp. wnętrza s-line *kolor srebrny *silnik 2.8 30V AMX *napęd quattro WYPOSAŻENIE: *ESP *klimatr. *4 jaśki *fotochrom *podgrzewane fotele / lusterka *el. szyberdach *pompowane fotele *el. szyby / lusterka *xenony + spryski *duży fis *tempomat *scyzoryk na full opcji *reg. kierownicy *wnętrze skóra / drewno ZMIANY JAKIE DOKONAŁEM W SWOJEJ NIUNI TO: *emblemat A4 z klapy out *klubowe ramki pod tablice rej. thx wicek *kierunkowskazy w błotnikach A4 8E0 *katy out *tłumik końcowy Ulter *zderzak przedni S4 *progi S4 *dolne listwy drzwi / błotników S4 *dokładka tylnego zderzaka pomalowana w kolor nadwozia *zawias gwintowany supersport *felgi 19 wzór RS4 B5 *opony bridgestone RE 050A 235/35 *wszystkie szyby black *adapter mp3 do ori radia W PLANACH: *grill s4 *chromowane obwódki zegarów *zmiana koloru podświetlania licznika z czerwonego na biały *może jakieś audio *naprawa skrzypiącego fotela kierowcy KILKA FOTEK
slaweq Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Witam wszyskich klubowiczów Chciałbym wam zaprezentować swoją A4 No to zaprezentuj..., tzn jakies fotki Chciałbym wam zaprezentować swoją A4 *wyp. wnętrza s-line s-line..., to co konkretnie
Olaf Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 bogate wyposazenie i daj wiecej zdjec normlanie a nie w podpisie
przemo86 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 bogate wyposazenie i daj wiecej zdjec normlanie a nie w podpisie komp mi się zawiesił
wicio150 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Mmm... Swietna bryczka No i ten silniczek Dobry zakup powodzenia w modach i niech cie nie zawodzi
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 grubo z ciekawości spytam masz może jakiś filmik jak ona brzmi po wycince katów i zmianie tłumika?
przemo86 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 grubo z ciekawości spytam masz może jakiś filmik jak ona brzmi po wycince katów i zmianie tłumika? będzie w przyszłym tygodniu
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 grubo z ciekawości spytam masz może jakiś filmik jak ona brzmi po wycince katów i zmianie tłumika? będzie w przyszłym tygodniu powiedz tylko czy jest duża różnica? :>
przemo86 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 grubo z ciekawości spytam masz może jakiś filmik jak ona brzmi po wycince katów i zmianie tłumika? będzie w przyszłym tygodniu powiedz tylko czy jest duża różnica? :> dzwięk jak dla mnie lepiej zbiera się z dołu
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 grubo z ciekawości spytam masz może jakiś filmik jak ona brzmi po wycince katów i zmianie tłumika? będzie w przyszłym tygodniu powiedz tylko czy jest duża różnica? :> dzwięk jak dla mnie lepiej zbiera się z dołu no to bedę musiał też przykombinować :> naprawdę śliczna bestia
Olaf Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 bogate wyposazenie i daj wiecej zdjec normlanie a nie w podpisie komp mi zawieche załapał he he spoko no teraz opis idelany i furka niezly kozak
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 długo masz swoją lalę? jakieś problemy z nią miałeś?
przemo86 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 l długo masz swoją lalę? jakieś problemy z nią miałeś? kupiłem ją niecałe 13 m-cy temu mam tylko kłopot z napinaczem hydraulicznym w lewej głowicy a tak reszta do tej pory
zbyszek512 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 pozazdrościć koluniu, niezły wypasik
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 l długo masz swoją lalę? jakieś problemy z nią miałeś? kupiłem ją niecałe 13 m-cy temu mam tylko kłopot z napinaczem hydraulicznym w lewej głowicy a tak reszta do tej pory a co ci się dzieje dokładniej? [br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 21:03_________________________________________________i co to masz za przycisk po lewej stronie koło kierownicy bo ja niemam nic takiego
przemo86 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2010 l długo masz swoją lalę? jakieś problemy z nią miałeś? kupiłem ją niecałe 13 m-cy temu mam tylko kłopot z napinaczem hydraulicznym w lewej głowicy a tak reszta do tej pory a co ci się dzieje dokładniej? zdarza się czasem że nie napina tak jak należy łańcuszka łączącego wałki i wtedy troszke hałasuje[br]Dopisany: 17 Styczeń 2010, 21:07_________________________________________________ten na desce? regulacja świateł... na pewno masz
pablo_9 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Napewno nie ma bo po II lifcie przenieśli tam regulację świateł
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 aha luzz mam ale w innym miejscu bo mam wersje przedliftową :>
Rekomendowane odpowiedzi