Kędzior Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 powinniśmy założyć jakiś osobny temat dla Vki hehehe
wicek2.8 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 czekamy na filmik z tego jak mruczy wydech :> postaram się coś skręcić i w weekend zapodam link-a jaki przebieg ma twoja niunia? niby 176tys hehe widzę że dość sporo osób ma V-ke a nie tylko uturbieni Vka robi swoje oj robi robi nie jedna turbinka nie daje rady
PABLO Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 czekamy na filmik z tego jak mruczy wydech :> postaram się coś skręcić i w weekend zapodam link-a jaki przebieg ma twoja niunia? niby 176tys hehe widzę że dość sporo osób ma V-ke a nie tylko uturbieni Vka robi swoje oj robi robi nie jedna turbinka nie daje rady Eot. Ciekawy jestem pojedynku bo jak na razie nie słyszałem żeby ktoś robił skilla, zdrowe 2.8 30v Q vs 1.8T Q po programie na ok 190KM :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 czekamy na filmik z tego jak mruczy wydech :> postaram się coś skręcić i w weekend zapodam link-a jaki przebieg ma twoja niunia? niby 176tys hehe widzę że dość sporo osób ma V-ke a nie tylko uturbieni Vka robi swoje oj robi robi nie jedna turbinka nie daje rady Eot. Ciekawy jestem pojedynku bo jak na razie nie słyszałem żeby ktoś robił skilla, zdrowe 2.8 30v Q vs 1.8T Q po programie na ok 190KM :gwizdanie: latem się coś pomyśli na ten temat
PABLO Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 czekamy na filmik z tego jak mruczy wydech :> postaram się coś skręcić i w weekend zapodam link-a jaki przebieg ma twoja niunia? niby 176tys hehe widzę że dość sporo osób ma V-ke a nie tylko uturbieni Vka robi swoje oj robi robi nie jedna turbinka nie daje rady Eot. Ciekawy jestem pojedynku bo jak na razie nie słyszałem żeby ktoś robił skilla, zdrowe 2.8 30v Q vs 1.8T Q po programie na ok 190KM :gwizdanie: latem się coś pomyśli na ten temat Na letnim zlocie będzie gdzie się pościgać
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 nom jak tam kolego skręciłeś jakiś filmik ? bo bardzo ciekaw jestem ja brzęczy twoja
przemo86 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Opublikowano 12 Lutego 2010 nom jak tam kolego skręciłeś jakiś filmik ? bo bardzo ciekaw jestem ja brzęczy twoja
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 nom jak tam kolego skręciłeś jakiś filmik ? bo bardzo ciekaw jestem ja brzęczy twoja nom jak wejdzie na obroty to fajnie ją słychać ogólnie podoba mi sie twoje autko
SebaMC Opublikowano 13 Lutego 2010 Opublikowano 13 Lutego 2010 Furka ładna, podoba mi się, powodzenia
kler_b Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Q robi swoje święte słowa, byłem głupi jak kupowałem swoją że nie poszukałem lepiej i nie zapodałem z quattro, ale następnym razem już będzie z a co do autora tematu to autko z pięknym wyposażeniem i silnikiem, trochę lepszą sesje mógłbyś zrobić żeby lepiej pokazać autko, powodzenia w dalszym użytkowaniu.
PABLO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Q robi swoje święte słowa, byłem głupi jak kupowałem swoją że nie poszukałem lepiej i nie zapodałem z quattro, ale następnym razem już będzie z a co do autora tematu to autko z pięknym wyposażeniem i silnikiem, trochę lepszą sesje mógłbyś zrobić żeby lepiej pokazać autko, powodzenia w dalszym użytkowaniu. Ja też taki błąd zrobiłem, gdybym najpierw zarejestrował się na forum to na pewno kupił bym audiole z Q
konradzed Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Ładniutkie sreberko! Zazdroszczę ...
Nowak_zg Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 gustownie i rzeczowo dla mnie fajna no i dobrze ze nie bales sie 19" teraz tylko swap na 2.7BiT pozostal i bedzie kompletna esa
Reniu Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Bardzo fajne autko z konkretnym napędem i słusznym silnikiem
Peres Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Znajomy choruje na taką......... Pozdrowienia i gratulacje życzę wam jak najlepiej
grzes1150 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Fajowa sztuka też sobie kiedyś sprawie Quattro
Korzeń Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Autko coś jak moje Wyciąłeś kata? A co z sondą lambda? Eot. Ciekawy jestem pojedynku bo jak na razie nie słyszałem żeby ktoś robił skilla, zdrowe 2.8 30v Q vs 1.8T Q po programie na ok 190KM :gwizdanie: Ja robiłem...
przemo86 Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Opublikowano 13 Marca 2010 A co z sondą lambda? sondy są przed katami, wiec nie ma problemu po wycince
Rekomendowane odpowiedzi