CORNEK Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 kto na chociwel sie wybiera ???? ja jade moim 1,8T i może mój kumpel swoim b6 2,0 multitronic 131 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczito Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 jesli ta b6 2,0 multi jedzie, to ja tez lece swoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandrzej Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam, W którym miejscu to bedzie? Jestem nowy na forum i nie za bardzo się orientuję. Czy to będzie na parkingu jadąc na Chociwel, obok pasa startowego? Może bedzie miał ktoś Vag-a i pomoże mi sprawdzić, co się dzieje z moim nowym nabytkiem-brak mocy-mechanik mówi że to przepływka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam, W którym miejscu to bedzie? Jestem nowy na forum i nie za bardzo się orientuję. Czy to będzie na parkingu jadąc na Chociwel, obok pasa startowego? Może bedzie miał ktoś Vag-a i pomoże mi sprawdzić, co się dzieje z moim nowym nabytkiem-brak mocy-mechanik mówi że to przepływka. Pozdrawiam będzie to dokładnie tam gdzie napisałeś, co do vaga to niestety nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 pany a z której strony będziecie stali bo tez bym sie zjawił.... tylko nie wiem na który parking czy ten po lewej bliżej czy po prawej dalej....???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Heya, ja po pol rocznej przerwie wracam na drogi swoja bestia. Jakos doczytac sie nie moge gdzie konkretnie zlocik i o ktorej. Ktos jest jeszcze ze starej ekipy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 ktoś tam na pewno jeszcze się zjawia .... ja jestem gdzieś od października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 A moze jest grdzies jakas ustawka a pozniej razem pojechac na chociwel, tylko o ktorej bo nie jest nic konkretnie napisane.... Czy nie mozna konkretnie sie zgrac..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 a no widzisz.... dzis widze ze jeszcze wszyscy spią albo i jeszcze przbywają gdzies na długim weekendzie..... na chociwlu jest niby o 13tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 jakos sie odnajdziemy audi pozna audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandrzej Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jednak nie przyjadę. Niezapowiedziana wizyta teściowej... Może następnym razem się uda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirty8 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Nie moglem sie wydostac z wyspy na czas , na chociwel dojechalem 5 min przed godz 15 , niestety nikogo od nas nie spotkalem , gadalem z chlopakami od golfów i mowili ze ktos byl a4 ale sie zmył ja w szczecinie do czwartku ... jesli jest ktos chetny na jakis spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 i jak tam było na chociwlu ? ja na czarne łąki nad wode pojechałem bo w taką pogode pocic sie na asfaltowym parkingu mi sie nie chciało :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 aleś mądry było podjechać na chociwelską i zabrać nas nad te czorne łąki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 a pisałem dawajcie na Ińsko to nikt nie chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Fotorelacja tych co dotarli było by więcej ale po zrobieniu tych paru fotek podobnie jak wszystkim padły mi baterie Miło było poznać parę osób stąd :] pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 dobre i to.... :gwizdanie: również miło było poznać ludziska Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 aleś mądry było podjechać na chociwelską i zabrać nas nad te czorne łąki... trzeba bylo dzwonic to bym podjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 No i bylo fajnie, szkoda ze tak malo, trzeba wiecej wiary zwerbowac, te zachodniopomorskie to jakies senne jesli chodzi o spoty..... Ale i milo bylo poznac nowa garstke ludzi. Fotki rewelacja, co by nie bylo ale pamiatka jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Ja się na 100% piszę na spota w lipcu ! Jak tylko zrobie auto hehe, pod koniec lipca jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi