Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja wiem czy tak daleko to tylko 30 km. A przy niedzieli można sie przejechac a jeszcze jak przyjechaliśmy w 8 aut to tylko przyjemność :) Pogoda była dobra a jak widać miejsce nie przeszkadza ludziom z dobrymi humorami. A miske rozwalił kolega z Gryfina Golfem IV. Jak tylko zrobi sie cieplej to napewno będziemy jeździli na chociwel albo i głębokie na grila :)

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 180,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam kolegów,

chętnie dołącze do grupy - mam nadzieje że znajdzie się miejsce na czarnego B6 w Avancie. Chciałbym też porozmawiać z kimś kto ogarnia Vaga bo zapinam sobie tempomat i full FIS. Czy mogę na was liczyć?

Pozdrawiam,

Arris_88

Opublikowano

Witamy kolego :hi: Wczoraj widziałem jeden z kolegów miał vaga więc myśle ze napewno nie bedzie problemu z pomocą :)

Opublikowano

co sie stało że tyle osób zaczyna sie udzielac na forum :shocked: kurde wkoncu :)

na wałach miejscówka jest dobra dla miejscowych i wjezdzających do miasta ale kurde zeby palić gume to akurat się wam udało ze zadne miśki nie wpadły :wink4:

arris_88 jak bedziesz walczył z fisem to daj znac ja tez bym podjechał :) musze się podpiąć do moich zegarów a nie mam kabelka..

Opublikowano

Teraz na spoty i zloty gwarantowane jest przynajmniej 5 autek z gryfina :) Całkiem wesoło jest a im więcej ludzi tym lepiej oby następnym razem było nas jeszcze więcej:)

Opublikowano
Może coś zaproponuj .....

na przyklad spot gokartowy ... zamiast stac jak parasol poszalejesz na torze :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Gogarty to ciekawa propozycja.... Jak zrobi się ciepło to można grilla zrobić ..... jest wiele ciekawych miejsc .....

Pozdrawiam

Opublikowano

jak zrobi sie cieplo to bedziemy na sniatowo leciec :P:D

Opublikowano
  • Autor

to prawda.... będziemy a którego jest zlot?

Opublikowano

zapewne 1.maja jak zawsze ;) ja juz mam ustalone z szefostwem ze bede w kraju ma majowke :evil: tylko jeszcze musze klekocika zdazyc przygotowac :gwizdanie:

Opublikowano

leo... spot to spot.. poto jest spot zeby postac pogadac poogladac auta itp..

a wypady na gokarty czy ognicho to swoją drogą ale nie mieszajmy terminów spotów z wypadami gdzies bo znow sie pomiesza wszystko.. są ustalone dwa terminy w miesiącu na spoty a pozostałe 28/29 dni mozemy wykorzystac na ogniska itp :) takie moje zdanie :cool1:

a co do ogniska to co powiecie na nastepną sobote ? miejsce i godzina hmm. dawajcie propozycje :)

Opublikowano
  • Autor

Trochę zimno jest :gwizdanie: tzn ma być..... ale możemy coś ogarnąć Fajne miejsce na ognisko powstało przy ul.Arkońskiej :naughty:

Opublikowano

pokaz :kox:

Opublikowano
  • Autor

nie widać bo zdjęcia satelita robiła przed powstaniem ... to zostało wybudowane na jesień 2010. Ja tylko Propozycje daje.....

Opublikowano

Grilla albo jakieś ognisko przy ogniu będzie ciepło :) jak nie będzie śniegu to można coś pomyśleć :)

Opublikowano

meta jest dobra.

zima...!! bardzo często jeżdżąc tamtędy widziałem jak ludzie grillowali i palili płomienie przy tych -10stp. dziś tamtędy przelatując tez spojrzałem na ten parking i sporu fur by upchał i po0mysłąem ze fajnie bybłoby tam spota zmontować...

Opublikowano

V Edycja Polarków Klubowych

>> ZAPISY <<

Serdecznie Zapraszam

Opublikowano

na Szmaragdowym też jest całkiem fajna miejscóweczka na ognicho ;)