Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie spoty 2010/2011/2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko odkad mam a4 a jest to juz prawie 3 lata, to spoty byly organizowane na parkingu castorama, gdzie najpierw bylo 6 aut a pozniej bylo po 12, a nawet 14 aut i bylo naprawde fajnie. a ze przez pol roku mnie nie bylo bo mialem awarie z autem, wszystko sie posypalo. I nie ma teraz nikogo z tamtej ekipy. Wszystko zaczyna sie jak by od nowa. Spot na walach jak byl jakis teramin zawsze przyjezdzalem, glebokie tez sie zdazylo. Ale jak dwa albo 3 trzy razy stalem jak ten parasol sam na walach to sory. Spot kolo kolobrzegu tez byl i sie wybralem, bylo fajnie. Kluczewo jak jest tez staram sie byc tak czesto jak tylko moge, to samo i chociwel. Jezeli cos wyjdzie z autem to juz sila wyzsza. Ale staram sie nie omijac spotow. I nawet pogoda mi nie straszna, bo z cukru to ja nie jestem. A kurtki zimowe i czapki to chyba kazdy w domu ma. Wszystko zalezy od zgrania ludzi i przede wszystkim checi. A a4rek jezdzi po szczecinie na prawde sporo. Ale coz, jak juz ktos napisal sila nie bedziemy zaciagac na hol na spot.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 180 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co do miejsca to mi jest obojętne czy castorama gdzie mam 10 minut z buta czy na wały.. wały wyszły chyba dlatego głównie że ludzie z poza miasta nie muszą krążyć po szczecinie tylko na wlocie widzimy się na wałach ale jak miejsce nie pasuje to możemy zmienić na takie które zostanie na stałe .

co do terminu i godziny to mi tez w sumie jest obojętne czy to środek tygodnia bo mam zajęcia najdalej do 17.. czy to niedziela.. bo sobota jak dużo osób raczej jest często bez auta:)

największym problemem z spotami moim zdaniem jest fakt ze mało osób wchodzi na forum i się udziela jak są wybierane terminy bo jezeli 30sci osób się zbierze i dogada co do terminu to jakiś się ustali a jak termin ustalają dwie osoby to jasne ze nie każdemu moze pasować :)

moze ustalmy ze od poniedzialku do piątku na forum bedziemy prowadzic dyskusje o miejscu godzinie i dniu spotkan, napiszmy o tym kazdemu ze szczecina PW lub sms lub na gg ( kto komu jak może) i podejrzewam ze zainteresowani spotami przez 5 dni znajdą chwile czasu zeby wejsc na forum i napisac swoje zdanie kiedy komu pasuje spot..

Opublikowano

Pany a może tak zacznijmy uczęszczać na halę pokopać czy porzucać piłką a temat a4 będziemy poruszać w trakcie wysiłku :kox:

Może taki obraz spotów zmobilizuje useruff forum.......... :przebiegly:

Opublikowano

Oooo :) i to nie jest głupie ;)

Opublikowano

ja niestety na dłuższy czas odpadam z takich konkurencji sportowych :) niestety siły wyższe :P

Opublikowano

ja w zasadzie to mogę się pisać na siatkę bo inne sporty odpadają miałem 2 operacje na obydwa kolana więc nie ryzykuje sportów kontaktowych, a co do terminu to mi pasi w tygodniu wtorek lub czwartek godz 18:00 - 18:30 i to jest moja propozycja

Opublikowano

Jeśli chodzi o termin spotów to mi pasi bardziej w tygodniu wtorek lub czwartek. Z weekendem to różnie bywa :drunk:

Co do sportu to odpadam. Limit kontuzji już wyczerpałem na ten rok

Opublikowano

to już 3 osoby sa na wtorek lub czwartek bo spidy zapewne też bo w tygodniu mu nie przeszkadza jakieś inne propozycje bo nikt więcej nic nie pisze żadnych konkretnych propozycji:D:D

Opublikowano

ja ogólnie odpadam ze spotów na długi czas bo audiczka leci na sprzedaż i pozostaje bez auta

Opublikowano

Mi w tygodniu by też jak najbardziej pasowało w tygodniu tylko jeszcze zależy od godzinki, a z tym poruszaniem się razem gdzieś na jakiejś hali to nie głupi pomysł mi ze sportów to by pasowało wszystko od kosza przez nogę, siatkę a nawet szachy :tongue4:

Opublikowano

szachy to jest mysl ;D

Opublikowano

tia wtedy to by frekwencja była :D

Opublikowano

to moze w czwartek nastepny spotkamy się na poczatku piastów koło kosciuszki w tym parku przed budynkiem polibudy ;d są tam dwa stoły do gry :polew:

a tak na serio to moze jakies ognicho ? na ten weekend juz sie nie zorganizujemy ale na następny ?

Opublikowano

pamiętajcie że 11 listopada zlot na Kluczewie o 11:00

Opublikowano

11 listopada to nie jest piątek ?

Opublikowano

Hehe a no jest ;D w piatek o 11 :> ciekawe zatem jaka bedzie frekfencja :)

Opublikowano

normalnie... barwy narodowe i lecimy na zgrup(VAG)owanie... :kox:

Opublikowano

do tego czasu to ja już chyba nie będę posiadał auta :)

Opublikowano

kurde moje imieniny :( pewnie bede siedział w niemcowni :(

Opublikowano

Wszystkiego Najlepszego Marcin :))) :kox::hi: