Fr0styyy. Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Wy macie ramki na tablice klubowe żeby jakoś rozpoznać Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Mnie rozpoznasz na bank zawsze z psem i dziewczyną A8 oraz aparat !!!!! i normalnie podskakuj na pogawędkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 jak wstawię dzisiaj poduchę od pasażera to być może też się pojawię, będzie jakiś specjalista od vag-a bo mam problem z brakiem łączności z klimą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 może jest szerokie i głębokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 O której wyjeżdżacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 ja z ND wypad robie o 10tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam , kiedy i gdzie robicie najbliższego spota?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 nie wiem czy uda się jakiegoś spota zmontować bo mało chętnych jest ale mogę zaproponować np wtorek o 20 na wałach.. może komuś podpasuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 BMW 325 2.5 192 KM vs Audi A4 1.8T 160 KM 0-190 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Galcowa prawie dales rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 jedzie ktoś w week na Cultstyle • Zobacz wątek - [zlot] III CULTSTYLE.PL 10-12 .08.2012 WILCZE LASKI ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 jedzie ktoś w week na Cultstyle • Zobacz wątek - [zlot] III CULTSTYLE.PL 10-12 .08.2012 WILCZE LASKI ??? dojazd tam jest tragiczny google pokazuje 3h a droga to 178km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 gdzieś w temacie pisali o tym jak jechać ;p ja swoim nie jadę tylko jako pasażer, nawet nie wysyłałem zgłoszenia ale warto pojechać mimo nieciekawego dojazdu:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 ja bym się wybrał ale moja audinia dopiero zaczyna przechodzić wszelkie modyfikacje tak więc poczekam do następnego roku kiedy to już coś będzie zmodyfikowane a na spota to w sumie teraz w okresie letnim niestety nie ma zbytnio chętnych ponieważ jedni wyjeżdżają drudzy pracują i tak towarzystwa zostaje raptem garstka a już dawno nie byłem na żadnym spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 to trzeba cos zorganizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 czy jest sezon letni czy zimowy czy nie ma go wcale to ludzi na spot przyjedzie i tak tyle samo i ci sami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 może jakieś jeziorko\?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 dokladnie spiidy i to jest smutne. ---------- Post dopisany at 07:13 ---------- Poprzedni post napisany at 07:12 ---------- co do jeziorka ja bym sie pisal na milion proc ale dopiero jak wroce na urlop a bedzie to niestety dopiero za 4 tyg:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 a ja się piszę w week minimum za dwa tyg bo w ten week jest cultstyle w wilczych laskach i tam możemy się spotkać a za dwa kumpel ma ślub więc spotkać się mogę ew na krematorium w szczecinie bo tam dojdę z buta hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 słuchajcie skoro już padła propozycja jeziorka to może by w Żółwinie (nie liczne grono zna tą miejscówkę) ? Zrobiło by się tam ognisko pograło w siatkówkę ew. jakieś kąpiele w jeziorku tylko trzeba dogadać dzień itp na chwilę obecną chętni to ja i Aruzz tak więc czekamy na odpowiedzi reszty klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi