martinez Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 a właśnie stała ekipo kiedy sie widzimy ? działamy cosik ;D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikboy Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 no ja od 20 grudnia do raczej 7 stycznia jestem osigalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 ja jestem osiągalny od 14 grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUGS Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ja ze względu, że kończę mgr:hi: to jestem wolny co drugi weekend. (23.11.12/24.11.12/25.11.12-wolne:naughty:, 31.11.12/01.12.12/02.12.12-uczelnia:facepalm: itd.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 no no ;d jak by tak sniegu nawaliło to ognicho było by przyjemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUGS Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 no no ;d jak by tak sniegu nawaliło to ognicho było by przyjemne a gdzie takie ognicha organizujecie? bo chyba na wałach nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Witka jaką siłownie polecicie w Szczecinie ? byłem kilka razu na nałkowskiej w arni ale sprzęt trochę słaby siedze w ZS jeszcze przynajmniej tydzień , (w tym miesiącu ,gdzie jest ok ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Powiem Ci ze była silka za***ista fitnes24 przy rondzie uniwersyteckim, jednak później właściciel młody chłopak zmarł i teraz nie wiem czy jest tam dalej i pod ta sama nazwa, ale uedna z lepszych dobrze wyposażonych i w miarę rozsądnych pieniądzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Byłem tez tam looknąć - ale był jakiś dziki tłum i szukam czegoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUGS Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 A w kaskadzie byłeś? Mówią, że tam jest jakaś siłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 do kaskady raczej się idzie pokazać niz na siłownie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ta i dupki obczajac :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUGS Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ta i dupki obczajac :-D cos w tym stylu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 to ta co karnety podbija ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUGS Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Pomyśl sobie, że wracasz do domu nawalony, a tu w progu taka zona Cie wita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 musiał bym być nieźle nawalony żeby za taką wyjść hehe ale pewnie wtedy pił bym już codziennie:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUGS Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ale jedno jest pewne takiej nigdy nie powiedziałbyś, że zupa jest za słona. A tak z innej beczki to mam 4stalówki (16"7J ET37 5x112) na oddanie za 100zł (2 ponoć krzywe i 2 proste, gościu na nich jeździł passatem B5FL do końca, ale zmienił auto i rozstaw śrub mu nie pasuje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 ja potrzebuje! kupilem 16 a sie okazalo ze to 15ki ;/ i teraz oponki leżą i czekają .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUGS Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 ja potrzebuje! kupilem 16 a sie okazalo ze to 15ki ;/ i teraz oponki leżą i czekają .. Dam Ci znać czy jeszcze będę je miał, ponieważ znajomy daje mi 100zł za nie.(jak zrezygnuje to napisze Ci na PW) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SotoM Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Leman McGym na 5go-Lipca. sprzety fajne.najlepiej isc w godzinach 18-19. bo do podwieczora jest tam od groma ludu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi