Trooky Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Spoty organizujemy jak jest zainteresowanie, zazwyczaj nie jest to systematyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepud1 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Swego czasu jeździłem na spoty Vectry, które były co tydzień, stąd też moje zapytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Chciałbym się wybrać i poznać ekipę Audi Maniaków ^^ Nie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Chciałbym się wybrać i poznać ekipę Audi Maniaków ^^ Nie warto Ciebie na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 O! Znowu człowiek-widmo się odezwał... chyba że to tylko echo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Siema ziomy. Dawno nic nie było. Organizujemy w weekend jakiś zlocisz, spocisz, grillos? Kto by się pisał na np niedziele Chociwel godz 12?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Martinez widziałeś nowy nowy nabytek cobiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 teraz ten weekend jest pod znakiem wesela Martineza więc spot to ciężki temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Aaaaa.... weselicho no tak. Szkoda tylko chłopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Witam. Na krotko jestem w Szczecinie, Co w tu warto zobaczyc? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 To zależy co Cię interesuje, dobre balety, drogie k**wy czy darmowe ruchanie Czy np Zabytki muzea itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jakas starowka jest? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 a co Cię interesuje ? w centrum koło Galaxy możesz wjechać na Cafe22 oglądnąć panoramę szczecina z 22go piętra, w Kaskadzie możesz zostawić kobietę na zakupy i na ul. niemierzyńskiej jest muzeum techniki więc sam się też nie będziesz nudził , dobre chińskie żarcie masz koło Manhatanu lub Turzynu - jak Cię interesuje to podam Ci konkretny adres, a ogólnie z charakterystycznych punktów to chyba najbardziej Wały Chrobrego na spacer lub Park kKasprowicza z Trzema Orłami i Różanką i jakieś takie głupoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jestem w delegacj i kolega ... lecimy na starowke Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Na starym nowym miescie jest pare fajnych lokali , deptak Bogusława, i wały chrobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Starówka rozpiżdżona i brakuje jej jakiegos centralnego punktu... np rynek. Waly natomiast spoko. Bedi na latanie za d*pami nie bylo czasu. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Park kKasprowicza z Trzema Orłami POMNIKIEM CZYNU POLAKÓW ... a nie 'trzema orłami', jeszcze pisane z dużych liter jak by to jakaś nazwa była ... ---------- Post dopisany at 01:23 ---------- Poprzedni post napisany at 01:21 ---------- Witam. Na krotko jestem w Szczecinie, Co w tu warto zobaczyc? Do kiedy zostajecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dzisiaj wypad spowrotem ale po 20-m moze znowu bede Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dzisiaj wypad spowrotem ale po 20-m moze znowu bede Szkoda że nie możecie zostać na weekend, jedno z większych i bardziej rozpoznawalnych wydarzeń w Szczecinie rozpoczyna się jutro - czyli Dni Morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi