Maciej8891 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 no prosze prosze <b>Martinez1980</b> jestem pelen podziwu
Maciej8891 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ale nie powiem na kulig bym sie wybral szczegolnie w taka piekna pogode
martinez Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kurde ja sam nie planowałem a jak zobaczyłem pogodę i jakie teraz by fotosy wychodziły to na prawde samemu mi sie micha cieszy, te fotki co robiliśmy to przy tej pogodzie były by 100 razy lepsze :/
Maciej8891 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 wez wez i przez Ciebie bedzie chodzil za mna kulig ale teraz dales hita
Maciej8891 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 i teraz przez Ciebie ide odsniezyc wjazd do garazu i jade gdzies posmigac moja zielona strzala
pedroso Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 martinez jakich ustawień używasz ? tzn jakie iso ?? i czas migawki ??[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 13:07_________________________________________________a tak po za tematem zimy to udało mi się zdobyć o takie coś nówka sztuka ) http://www.postimage.org/image.php?v=gxNrX_J
martinez Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 pedroso wszystko zależy od warunków ISO przeważnie 400 a co do migawki to chyba na tym trybie 1/360s
arczito Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 troche sie temat rozjechal... wiec co z tym kremem?
Cysiu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 galec jakiej wersji vag-coma uzywasz?? bo ja coś zasysnąłem i niestety niemoge zrobić testów skanuje sterowniki znajduje ale jak chce zrobić test to jakiś komunikat mi wywala ze mam niezarejestrowany program czy coś
Galec Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ja mam dwie wersje 311-2 i 409-1 i każdą jak ściągniesz to trzeba ją najpierw jakimś crackiem albo key-genem potraktować bo jak jej nie za aktywujesz to chodzą jako dema mi się coś nie udawało tej nowszej aktywować i dlatego używam tej starszej ale wszystko mi lata także w nawet się nie zagłębiałem co tam źle robię że ta nowsza nie chce mi ruszyć musisz dobrze neta poszperać albo podaj maila na pw bo chyba mam jeszcze instalke i key-gena do tej starszej to Ci wyślę jak znajdę[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:34_________________________________________________Poszło
Cysiu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 chłopaki a widzieliście że jesteśmy najlepszym klubem spośród klubów OOOO [br]Dopisany: 03 Luty 2010, 09:14_________________________________________________galec a już robiłeś coś wiecej oprócz inspekcji i szukania błędów??
Galec Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Jeszcze bawiłem się kodowaniem radia bo mam ori, włączyłem sobie bajery od centrala typu że jak przekroczę 20 km/h to się sam zamyka a jak wyjmiesz kluczyk ze stacyjki to się otwiera i adaptowałem przepustnice opisy do wszystkiego znalazłem na forum A jak tam Ci idzie??
Cysiu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 jak narazie kobieta jest u siebie i niemam dostepu do laptoka od soboty tydzień bedę u mnie to będę się bawił a z tym centralem to fajny bajer bedę musiał sobie pogrzebać i też coś takiego wykombinować radio też mam ori ale mam kod chyba że majac na myśli kodowanie myślałeś o czymś innym
Galec Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Też mam kod ale miałem na myśli np włączenie sobie BOSE żeby na początku był na wyświetlaczu napis i że niby wtedy lepszy dziwięk ale wtedy przód nie gra bo nie jest aktywny także wyłączyłem i już jest standard ale zostawiłem sobie automatyczne zwiększanie głośności jak szybciej jedziesz tam jeszcze jest kilka innych opcji ale już nie pamiętam poszperaj na forum wszystko jest elegancko opisane a i moje radyjko to Concert. A jak tam Ci się podoba nasz projekt dyplomu??
Cysiu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 nietety niewidzę nigdzie tego projektu :gwizdanie:
Galec Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a widziałeś ten temat?? http://www.a4-klub.pl/smf/all_projekt_dyplomu-t114486.0.html
Cysiu Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 do tej pory niewidzialem [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 00:06_________________________________________________juz oblukalem i opinie dodalem
nochal Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 heh widze ze nadal nic nie wiadomo co z nastepnym spotem... ktoś chętny? pisac chociaz ze kogos nie bedzie zeby wiadomo bylo na czym stoimy;]
Rekomendowane odpowiedzi