Cor72z Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 U Bronka?? w Stargardzie robisz auto ??? Znam z opowieści zakład u BRONKA :>
Galec Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 tak to dokładnie jest w Witkowie ja bardzo dobrze znam wspólnika bronka Piotrka już kilka razy u nich zostawiałem audi i byłem zawsze zadowolony bo nie skasowali za dużo i zawsze byłem zadowolony jeszcze niczego mi nie spartolili także ja osobiście jestem zadowolony a co tam za opowieści słyszałeś dawaj bo aż sam jestem ciekawy
Cor72z Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Cor72z ktoś ci zabrał auto i pojechał na przeglad ;p wchodze patrze auto znajome tylko kierowcy nie widze a tu jakiś gościu do auta wsiada i odjeżdza Heheheh ta też cie widziałem Musiałem zrobić przegląd bo mi zabrali dowód za szyby [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 23:21_________________________________________________ tak to dokładnie jest w Witkowie ja bardzo dobrze znam wspólnika bronka Piotrka już kilka razy u nich zostawiałem audi i byłem zawsze zadowolony bo nie skasowali za dużo i zawsze byłem zadowolony jeszcze niczego mi nie spartolili także ja osobiście jestem zadowolony a co tam za opowieści słyszałeś dawaj bo aż sam jestem ciekawy Koleś u niego pracował i opowiadał że to przyjemny warsztat
martinez Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 a trzaska tez a6 ???Maciej8891 weź mnie ze sobą ??? please:)
spiidy Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 kurde ludzie macie tu temat http://www.a4-klub.pl/smf/zachodniopomorskie/zachodniopomorskie_pogaduchy-t116768.0.html;new#new i gadajcie o wszystkim bo z spotowego sie zrobiło gg a potem na kazdej stronie ktoś pyta o godzine spotu jak juz ma sie odbyc..
Maciej8891 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 <b>Martinez1980</b> jezeli chcesz jechac to nie widze problemu bierzesz dziewczyne ze soba i jazda chce zrobic taki poporstu objazd samochodem a dokladniej chce zobaczyc te widoki
spiidy Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 kurde ludzie macie tu temat http://www.a4-klub.pl/smf/zachodniopomorskie/zachodniopomorskie_pogaduchy-t116768.0.html;new#new i gadajcie o wszystkim bo z spotowego sie zrobiło gg a potem na kazdej stronie ktoś pyta o godzine spotu jak juz ma sie odbyc..
marecki1978 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 czesc chlopaki,wiem ze to nie ten dzial ale mam pytanko do was,co sadzicie o tym http://moto.allegro.pl/item904648971_interfejs_diagnostyczny_vag_vw_audi_seat_skoda.html lub o tym http://moto.allegro.pl/item902215398_interfejs_diagnostyczny_vag_vw_audi_seat_skoda.html ktory jest lepszy???
martinez Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 marecki1978 mogles to już dać w poście który dodał spiidy
spiidy Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 dobra panowie koniec marudzenia o niczym w tym dziale:D robimy spot w pierwszą niedziele kolejnego miesiąca czy spotykamy się wcześniej ?
martinez Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ja też Panowie najlepiej jutro bo jak się okazało jadę do pracy, do Holandii w tą niedziele:)
Galec Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 no to widzę że Ci się coś trafiło w końcu a na długo nas opuszczasz??
martinez Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Jeszcze nie wiem, nie mam pojecia. Ale jeżeli bedzie to na dluzej to itak planuje co drugi tydzien was odwiedzać, mam nadzieje ze to sie pokryje z waszymi spotami Ciesze sie bo wkońcu cos sie rusza:D
spiidy Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 no to martinez mów kiedy bedziesz i robimy spota ;p
Galec Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja myślałem żeby spota zrobić w następną niedziele tj 21 i potem znowu na początku miesiąca i to by tak ładnie wypadało co dwa tygodnie co wy na to??
nochal Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 tylko pozostaje kwestia miejscowki- na feuvercie ostatnio troche nas wypizgało... moze cos cieplejszego?;>
Galec Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 z tym cieplejszym miejscem to może być problem bo nie kojarzę żeby był gdzieś kryty parking a najlepiej podziemny chyba że na cerfurze ale tam też pizga i do tego remont teraz jest
Rekomendowane odpowiedzi