Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[All B5] Dolne listwy drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie, po lifcie były trwalsze

Opublikowano

Przed liftem wcale ich nie było.

:shocked:

Chyba tylko u Ciebie ;p

Opublikowano

na poczatku produkcji A4 faktycznie nie było tych listw

od pierwszego liftu już są

Opublikowano

No to jestem w głębokim szoku, albo o innych listwach myśle niż mówicie :polew: Ale skoro tak to zwracam honor :hi: Jak moja tylna zaczęła niebezpiecznie odstawać to ją przykleiłem ... trzyma się super :good:

Opublikowano

Witam.

A czy ktoś całkiem demontował te listwy??

Może auto lepiej będzie wglądać bez??

Jedynie jeszcze te zamocowania plastikowe

Opublikowano

Witam.

A czy ktoś całkiem demontował te listwy??

Może auto lepiej będzie wglądać bez??

Jedynie jeszcze te zamocowania plastikowe

Kiedyś przy okazji lakierowania auta klientowi (na jego życzenie) usuwałem listwy i mocowania do nich z obcinaniem bolczyków trzymających zamocowania włącznie. Wyglądało nieźle :) a parę tygodni temu przykleiłem oberwaną listwę na klej do szyb samochodowych i jak na razie trzyma.

Najlepszym rozwiązaniem jest zakup nowych... ale cena :shocked:

Opublikowano

Cena jest kosmiczna, dlatego lepiej za wczasu przykleić żeby później gdzieś nie zgubić bo wtedy to już nie ma wyjścia a jak zrobi się to dokładnie to wygląda ok ;)

Opublikowano

Gajos Sp. z o.o., 81-856 Sopot, ul. Kasztanowa 4

przód cena-148.50

tył cena-99.59[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 06:59_________________________________________________A tu ma ktoś od nas http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_listwa_ochronna_drzwi_lewy_przod_8d0_853_959_b_oryginal-t136529.0.html

Opublikowano

Przeciez pierwsze a4 nie mialy listew z tego co pamietam, wejdz w ogloszenia z np 95 roku i sam zobaczysz, wyglada smiesznie moim zdaniem. Listwy drogie, jak za kawalek gumy i metalu, trzeba dbac o nie :naughty:

Opublikowano

A ja sobie kupiłem zamiennik, na nie poszła farba w spreju w środek sylikon montażowy jakiś i trzyma się rok i na najbliższe lata wygląda że będzie się trzymać. A wyniosło mnie jakieś 160 ziko za komplet. A to że orginały sie urywają to standard, w środku blacha oblana plastikiem który pęka dostaje się woda, rdza robi swoje w efekcie listwa odpada. U mnie poprzedni właściciel wpadł na pomysł żeby jedną listwe na blachowkręty przymocować :(

Opublikowano

A te zamienniki gdzie dostałeś??

Opublikowano

No tu się Audi nie popisało :thumbdown: Metalowe rynienkii dość szybko korodują, o czym ASO dobrze wie i listwy schodzą jak ciepłe bułeczki dlatego takie ceny za kawałek gumy. W nowych listwach rynienki są już plastikowe i to zdaje egzamin. Dziś wymieniłem przód od str. kierowcy-140zł

Opublikowano

zamowilem dzis w ASO dwie sztuki. przednie 150 zl, tylne po 100zl. rabat na kumpla 15% i wychodzi jakies 220zl za dwie.

zobaczymy jak beda wygladaly dwie nowe wzgledem reszty starych... :cool1:

Opublikowano

a silikonem da się to przykleić?

Opublikowano

mozna uzyc tez kleju do szyb :)

Opublikowano

a silikonem da się to przykleić?

Da się możesz próbować :wink4:

Opublikowano

Dzisiaj dzwoniłem do ASO w Kielcach, pytałem o listwy do Avanta z 97 i na przód : 157zł a na tył 105 zł. A napełnienie klimy 300zł jakby kogoś interesowało. :blink: Lepiej chyba pomajsterkować