vieviur 0 Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Witam, naderwala mi sie ostatnio listwa na prawych przednich drzwiach, ta dolna (nie boczna). Okazuje sie ze jest wsuwana na takiej jakby metalowej malej szynie, ktora juz zupelnie przerdzewiala i nie moge juz tego z powrotem zalozyc, dlatego musialbym kupic nowa. Czy moglby ktos polecic jakis sklep z takimi czesciami? Internetowy albo w dolnoslaskim (Wroclaw)? bede bardzo wdzieczny. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ykk 5 Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Jedz do ASO.. Na allegro czesto ceny tych listw sa wyzsze niz u dealera.. Proboja wciskac kit bo nikt nawet nie zagladnie do dealera bo od razu jest przekonany ze jest drogi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuber 65 Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Popieram przedmówce, jedź do ASO nie koniecznie jest wszystko droższe u nich. Przekonałem sie na własnej osobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vieviur 0 Posted June 4, 2007 Author Share Posted June 4, 2007 Oka, dzieki za wskazowki. W takim razie skocze do ASO zorientowac sie ile to bedzie kosztowac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrus 0 Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Oka, dzieki za wskazowki. W takim razie skocze do ASO zorientowac sie ile to bedzie kosztowac. napisz po ile chodzą, mam ten sam problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasssw 1 Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Ja u mnie miałem podobnie (odeszła zimą podczas mrozów) i też była przyrdzewiała ,pojechałem do blacharza i ją przykleił do mocowań w drzwiach . Minęły już 3-mce. i jak na razie jest wszystko ok (nie odchodzi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivy79 0 Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Dołączam sie do tego tematu bo sam jestem ciekaw ceny Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ostry Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Czołem, mam ten sam problem, znalazłem na allegro cosik takiego: http://www.moto.allegro.pl/item202135997_dolne_listwy_drzwi_audi_a4_9501r_warto_.html http://www.moto.allegro.pl/item200361246_audi_a4_listwa_listwy_przod_przednie_oryginal.html http://www.moto.allegro.pl/item200361446_audi_a4_listwa_listwy_tylne_oryginal_.html http://www.moto.allegro.pl/item202798302_listwy_dolne_tylnych_drzwi_do_a4_1996_2000_r_.html myślałem, żeby wymienić cały komplet, ale cena 4 sztuk skutecznie zniechęciła mnie do przedsięwzięcia. Może kiedyś wrócę do tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrus 0 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 jeśli ktoś w UK chce kupić listwe dolną, to w salonie audi gumowa już nie na metalowej szynie, kosztuje 16 funtów to jest jakieś 88 zl, właśnie przed chwilą kupiłem :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
grabalaba 0 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Ostatnio zmieniłem sobie lewą tylną listwę, którą zakupiłem w salonie VW Jedz do ASO.. Na allegro czesto ceny tych listw sa wyzsze niz u dealera.. Proboja wciskac kit bo nikt nawet nie zagladnie do dealera bo od razu jest przekonany ze jest drogi.. Zgadzam się w 100% :th: A teraz uwaga: Najtaniej na allegro http://www.moto.allegro.pl/item200361446_audi_a4_listwa_listwy_tylne_oryginal_.html czyli 83zł+9 przesyłka= 92 Cena w salonie.....68zł!!!!!!!!!!!!! :polew: Listwa jest oczywiście Ori i idealnie pasuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrpan 1 Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 W Białymstoku w ASO przednie listwy kosztują 109 zl a na tyl 88 zł ori !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
berciu 0 Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 W Poznaniu 74 przód i 68 tył w ASO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buuuuuuibek 0 Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 A jaka z kolorem( barwą ) nie będą sie odróżniać nowe od straych, bo mam ten sam problemik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reggi 5 Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 A jaka z kolorem( barwą ) nie będą sie odróżniać nowe od straych, bo mam ten sam problemik Troszke ..bez paniki Listwa tylna a ASO w Lublinie 53 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifiński 2 Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Sorka, że odgrzewam kotleta ale mam pytanie : Czy listwa dolna będzie pasować z '98 do '99 bez problemu ? Bo w aso mi krzykneli 155zl , zadzwoniłem do kolesia i chce 40zl + przesylka, tyle że rocznik '98. Oba auta w sedanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarekII 0 Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Wizualnie to samo myslę że mocowania też się nie zmieniły Link to comment Share on other sites More sharing options...
welek 1 Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 hehe mi krzykneli w lubinie 178zl za przednia :/ pozostaje chyba allegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesu3 1 Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Mnie też czeka wymiana. W zakładce Warsztat-zrób to sam http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t75383.0.html;highlight=listwa+drzwi jest coś o regeneracji. Ale brak takowych narzędzi A tak swoją droga to zajeb... podrożały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifiński 2 Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Czy numer tej częsci to : 8D0 853 959 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reggi 5 Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 A czy potrzebujesz numeru części ? Wiem, że w niektórych serwisach pracują pociotki i jełopy, ale żeby do takiego stopnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifiński 2 Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Na alledrogo, wole się upewnić że to to ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pucek 38 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 kupiłem dolną tylną 2 miesiące temu w ASO Rybnik koleś odrazu wiedział o co chodzi, spytał czy krótsza czy dłuższa ma być, chodziło mi o krótką czyli tylną, no i uwaga... cena za dolną tylną to 105 zł, a dolna przednia to 178 zł więc ja naprawdę nie mam pojęcia jak to może tak być że jest takie przebicie w różnych ASO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuber 65 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Czy numer tej częsci to : 8D0 853 959 ?? tak jest to ten numer dla Potomnych wrzuce numery wszystkich listw polift również : 8D0 853 959 B lewy-przód 8D0 853 960 B prawy-przód 8D0 853 969 B lewy-tył 8D0 853 970 B prawy-tył Link to comment Share on other sites More sharing options...
welek 1 Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 mam pytanie chlopaki czy ta listwa dolna przednia to ona jest ochrona czy to tylko ozdoba bo ja mam ja urwana i przy wiekszej predkosci zaczynam slyszec szum jak by cos nie bylo szczelne to moze byc spowodowane tym ze listwa jest uyrwana ?? dzieki za opd Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel1985 0 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 to tylko ozdoba nie spełnia żadnej roli niwelowania jakich kolwiek szumów,ochrona hm jak ktoś ci rypnie drzwiami otwierając auto w twoje drzwi i trafi w plastikowa listwe to wyjdzie ochrona jak nie to nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ykk 5 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 to tylko ozdoba nie spełnia żadnej roli niwelowania jakich kolwiek szumów,ochrona hm jak ktoś ci rypnie drzwiami otwierając auto w twoje drzwi i trafi w plastikowa listwe to wyjdzie ochrona jak nie to nie Funkcje ma chocby taka, ze nie masz zabloconego progu od wewnatrz.. :gwizdanie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel1985 0 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Funkcje ma chocby taka, ze nie masz zabloconego progu od wewnatrz.. jeździłem trochę bez listwy i nigdy nie miałem żadnego błota od wewnątrz progu a jeżdżę po rożnych drogach, chyba masz na myśli jakieś błotne drogi Link to comment Share on other sites More sharing options...
welek 1 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 ja to mam wogole na mysli gwizd szum powietrza blota tez nie mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel1985 0 Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 ja to mam wogole na mysli gwizd szum powietrza blota tez nie mam z listwa czy bez listwy szumy i gwizdy będą takie same Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaki22 7 Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 niebedzie pasowała masz inna listwe progowa, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts