tutusik Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 chce kupic sobie pokrowce na zaglowki z znaczkiem playboy http://moto.allegro.pl/item200385520_pokrowce_na_zaglowki_fiat_opel_audi_merc_seat_.html jestem mloda osoba 19-letnia i nie wiem czy nie za wiejsko bedzie wygladalo wiec prosze o komentarze ( mam jeszcze oryginalna tapicerke od audi , nie mam pokrowcow na fotele ) :} moze jakies pomysly ?
Gość Murzyn Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 kolego chyba powinieses zmienic podejscie do tematu stylizowania swojej A4 - to zajezdza WT
pre_pl Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 jak chcesz zmienić wygląd foteli, to oddaj je do obicia skórą
schiller Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 to zajezdza WT nie, to jest WT!!! kolego wiesz jaka jest moja opinia na temat tego.......
arkolek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 tutusik a stare bardzo masz zniszczone? może da rade wyczyścić jak brudne. nie kupuj tych pokrowców bo tylko na wyśmiewisko się wystawiasz
tutusik Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2007 OK dzieki wszystkim nie kupuje hehe
Gość spedyt Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 OK ... nie kupuje hehe Słuszna decyzja
SlaVko18v Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 a ja bym kupil.. bo jak cos mi sie podoba to czasem nie patrze na opinie ludzi ktorych nie znam ..kwestia gustu ! .. niedlugo dojda pytania czy kupic PLAKa w wersji super czy zwykly .. . przeciez "TUTOSIK" nie bedzie mial loty na bagazniku z drewna !! ( ktora zdazylo mi sie widziec w calibrze ) .. dla mnie fajna odmiana w aucie ... moze kupie jak bede mial jakies fundusze na "pierdolki" kosmetyczne ... ale jak narazie wyglad zewnetrzny i sprawnosc mechaniczna to podstawa
saintadamus Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 dla mnie to raczej nie WT ale bardziej przerost treści nad formą
pieer Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 JESTEM TUTAJ NOWY ALE MYSLE ZE CHYBA ZAPOMNIALES W JAKIM CLUBIE JESTESMY TO NIE CLUB POLONEZA TYLKO PROSZE NIE PYTAJ JESZCZE O POKROWCE TAKIE TYGRYSY NA SIEDZENIA
Iverson Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 JESTEM TUTAJ NOWY ALE MYSLE ZE CHYBA ZAPOMNIALES W JAKIM CLUBIE JESTESMY TO NIE CLUB POLONEZA TYLKO PROSZE NIE PYTAJ JESZCZE O POKROWCE TAKIE TYGRYSY NA SIEDZENIA Kolego jak piszesz posty to nie używaj capslocka, ale za to znaki interpunkcyjne były by mile widziane!! Myślę że temat nadaje się do zamkniecia bo nic nowego już nie wniesie.
Iverson Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Iverson,proponuje zamknąć temat audia4s4 nie mam jeszcze takiej władzy żeby zamykać tematy!! ale napewno jakiś mod to zaraz zrobi!! hyhy
Rekomendowane odpowiedzi