Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Duma Zagłebia S-c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko... Audi A4 B6 1,9TDI quattro ABT 180KM srebro

Wyposazenie: ma prawie wszystko brakuje tylko navi i szyberdachu :D Autko mam juz 2 lata i do tej pory nie moge sie nim nacieszyc. Robi duze wrazenie:) Buciki 18-cali OZ mmmm.

Co wy na to....

1IHQi0.jpg

Nie pierwszy kurs i nie ostatni....

1IIvHr.jpg

Moja dupcia

CtPAr.jpg

Jak wam sie podoba??? Komentujcie

Opublikowano

napisz no jak to te 180 kunia zrobiłeś , a może wykresik masz.....jak dla mnie body porażka , ale to moje zdanie

Opublikowano

Dla mnie Ok.

Ciągle tylko seria i seria... :kox:

Tylko te różowe kwiatki bym pościągał :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Auto ma full tuning ABT mechaniczny (chip, uklad dolotowy REMUS) i optyczny (bodykit, troszke obnizony i fele 18 cali OZ) wykresu nie mam bo na rolkach byl dwa lata temu i gdzies zapodzialem :disgust:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 14:04_________________________________________________poprawka uklad wydechowy REMUS :kwasny: Przedni zderzak niestety obity wymieniony na standard ale wroci:)[br]Dopisany: 21 Styczeń 2010, 14:06_________________________________________________Srodek

kDhtr.jpg

Opublikowano

Plusy za Kuatro :kox: ,180 km z diesla i felgi :)

Jedyne co bym zmienil to zalozyl wydech z dwiema koncowkami

Radio zmienil na rns-e lub ori -bedzie ladniej wygladac

Posciagac te plastiki z zewnatrz bo sa okropne na takim fajnym aucie

Normalny gril zalozyc

Wtedy auto zacznie jakos wygladac bo jezdzic to juz napewno jezdzi sprawnie :)

Opublikowano

z tą dumą zagłębia toś chyba troche przesadził :gwizdanie:

ogólnie auto fajne , dodałbym bixenonowe lampy , bo mają czarne środki .

no i zapraszam na spota http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_katowice_i_okolice_info_1_post-t85081.0.html

Opublikowano

autko nawet ładne, tylko zrób 2 końcówki wydechu na tył bo te cztery to już przeginka ale zderzak tylni bardzo ładny tylko lekko inny odcień ma...

oprócz nawi i szyber na szybko sporo mu brakuje do wszystkiego...( lepiej napisać kolejne elementy wyposażenia niż pisać pełne ale bez ... )

fajnie, że abt coś grzebało przy silniku bo 180 KM z quattro usprawnia jazdę.

Opublikowano

Dla mnie ten gril z przodu i wydechy odtające na "metr" od samochodu to poraszka :thumbdown: reszta jeszcze ujdzie z tego bodykitu.

Co do wyposażenia to duzo mu jeszcze brakuje oprócz navi i szyberdachu.

Opublikowano

a ja ci powiem że furka fajna :good:....inna jak wszystkie i rzuca sie w oczy..zawsze to troche coś innego...a body kit też fajny...lepsze to niż jakieś badziewia z laminatu lub innego dziadostwa

Opublikowano

duma?? :polew: widzialem tam lepsze heh ale ten niezly

Opublikowano

Po 1. :hi:

Po 2. Dokładnie przemyśl czy tylko szyberdachu i Navi Ci brakuje, najlepiej zobacz sobie inne B6- stki na A4 Klub

Teraz komentarz:

Dla mnie body do wymiany, a w szczególności progi, tylny zderzak i grill. 4 końcówki wydechu to lekka przesada, poza tym nazywanie swojej fury Dumą Zagłębia też.

Z modów oczywiście RNS-a lub ori radyjko, Bixenon.

Bardzo fajny jest silniczek 180 kucy musi naprawdę porządnie jechać i do tego jeszcze na 4 łapy napęd jak dla mnie :kox:, kolorek też bardzo ładny (jakbym nie miał czarnego to pewnie padło by na srebrny).

Pozdrawiam! i niech Ci służy!

Opublikowano

a mi się wszystko podoba oprócz tego grilla :decayed:

Opublikowano

ta tylna dokładka szpeci-pomaluj bo aż serce boli tak to fura kozak :good: :good: :good: :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NO koledzy macie racje z tym max wypasem :) SRODEK STANDARCIK panie kolego ... podstawowe rzeczy to KIERA, GALA, FOTELE a juz nie wspomne o innych waznych pierdolkach. Najwazniejsze sa SZCZEGOLY. Auto nie jest zle dupcia bardzo ladnie sie prezentuje. Ja bym zmienil Felunek no i oczywscie ten gril.

A powiedz kolego ile ci pali ta maszyna?

Opublikowano

NO koledzy macie racje z tym max wypasem :) SRODEK STANDARCIK panie kolego ... podtswowe zeczy to KIERA, GALA, FOTELE a juz nie wspomne o innych zeczach. Auto nie jest zle

dupcia bardzo ladnei sie prezentuje. Ja bym zmienil Felunek no i oczywscie ten gril.

A powiedz kolego ile ci pali ta maszyna?

RZECZ !!!!!!!!!!!! :polew:

Opublikowano

W Sosnowcu to może szał robi pod Biedronką to B6 ,ale w stolicy WLKP. było by wytykane palcem na każdej krzyżówce :polew: Generalnie brakuje mu smaku i wyczucia,lecz to wszystko kwestia gustu.Osobiście pozbył bym się jak najszybciej tego całego body kitu bo jest zwyczajnie do kitu :wink4: :> pozdrawiam