Opublikowano 16 Lipca 201016 l ladna felga...ale co to za zawias bo mi sie wydaje ze jakis podwyzany a tak powaznie to ja tez mam 18" na 1BA i stoi chyba troche nizej no chyba ze tak wyszlo na zdjeciach
Opublikowano 16 Lipca 201016 l kolor masz najlepszy :gwizdanie: wszystko piknie ale przód zepsułeś wyrzuć te lampy przód bo jest masakra
Opublikowano 16 Lipca 201016 l Autor zawiecha jest komfort przez to tak wysoko...a ja przodu nie zepsulem...byl juz taki jak go kupilem :>
Opublikowano 16 Lipca 201016 l zawiecha jest komfort przez to tak wysoko...a ja przodu nie zepsulem...byl juz taki jak go kupilem :> no ja tez mam 1BA (komfory jak to piszesz) i wydaj mi sie ze jest nizej
Opublikowano 18 Lipca 201016 l Autor zawiecha jest komfort przez to tak wysoko...a ja przodu nie zepsulem...byl juz taki jak go kupilem :> no ja tez mam 1BA (komfory jak to piszesz) i wydaj mi sie ze jest nizej to może już masz amortyzatoy słabe przez to niżej siedzi
Opublikowano 11 Września 201016 l nowe koła ładne ale mogłbys z nim isc do ziemi zeby nie było allroad
Opublikowano 12 Września 201016 l nowe koła ładne ale mogłbys z nim isc do ziemi zeby nie było allroad auto juz jest blizej ziemi, tylko wlasciciel zapomnial wkleic nowych fotek teraz wyglada duzo lepiej ale jak dla mnie to i tak duzo za wysoko :>
Opublikowano 14 Września 201016 l Autor ej norka...właściciel nie zapomniał tylko nie ma kiedy fotek zrobić :> a wiesz u mnie te -30mm to dużo ale w porównaniu do twojego gwinta to nic specjalnego hehehe
Opublikowano 14 Września 201016 l siemaneczko laki co tam słychać w krainie wiatraków ? wróciłeś do ledów ? jeśli już planujesz je zostawić proponuję Ci lekką ściemę i będzie coś na wzór młodego droga pozdro i do zobaczenia na jakimś zimowym spocie
Opublikowano 2 Lutego 201115 l az dziwne ze sie tu nie odezwalem :gwizdanie: wielki plus ze sedan i czarny plany konkret laki Ty Holandii pracujesz?
Opublikowano 2 Lutego 201115 l on w NL pracuje, ale z tego co się orientuję jest jeszcze w PL :gwizdanie:
Opublikowano 14 Marca 201115 l Autor tak David ja w holandii naginam....do planów doszedł ostatnio spoiler s4 ori [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 19:25_________________________________________________no i satynowe obudowy juz lezą w garażu
Opublikowano 15 Marca 201115 l tak David ja w holandii naginam....do planów doszedł ostatnio spoiler s4 ori [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 19:25_________________________________________________no i satynowe obudowy juz lezą w garażu Luki plany i zajeb..., ze czarna
Opublikowano 15 Marca 201115 l Autor dzieki chłopaki..no jeszcze na dokładke votexa poluje..no i może jakies fajne progi ..David a ty juz swoją masz załozoną?
Opublikowano 15 Marca 201115 l dzieki chłopaki..no jeszcze na dokładke votexa poluje..no i może jakies fajne progi ..David a ty juz swoją masz załozoną? no niestety jeszcze nie okolo 3 kwietnia powinienem miec zalozona razem z kolami letnimi a nie chcesz pomalowac grilla na czarno i tej listwy w klapie z tylu?
Opublikowano 16 Marca 201115 l Autor dzieki chłopaki..no jeszcze na dokładke votexa poluje..no i może jakies fajne progi ..David a ty juz swoją masz załozoną? no niestety jeszcze nie okolo 3 kwietnia powinienem miec zalozona razem z kolami letnimi a nie chcesz pomalowac grilla na czarno i tej listwy w klapie z tylu? nie bo mam chrom listwy wokół drzwi i chce zostawic dla kontrasu..jakby nie chrom wokół szyb to pusciłbym wszystko w czern [br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 18:50_________________________________________________ z tyłu to wyglada jak u mnie LED'y 2 kominy i lotka S4 no tak tylko że ja 2 kominy mam juz ori i nie musiałem dokładać a ledy mam juz dłuuuuuugo kupiłem je ledwo sie tylko pokazały hehe
Opublikowano 16 Marca 201115 l Witam wszystkich .. Tak wogole ładne autko . Mam audi a4 b6 2.5 tdi 163 PS . Ona ma 2 rurki z tyłu z prawej i lewej . chcę zrobić ,żeby wystawały jak w 1.8 turbo Wiem ,że tak idzie No i też chcę ten spoiler dać jej .. I aluski 18 albo 17 .. ale pewnie wezmę 18 Gdzie wy kupiliście te dodatki ? Nie chcę za bardzo przez Allegro zamawiać .. ;/