krzysiek_z_2006 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam. Czy do a4 2.0 BPW ze skrzynią HHF można włożyć skrzynię JZU, jeśli tak to z czym to się wiąże? Pozdrawiam
czaki22 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 a po co ci taka zamiana ? padła jakie objawy ? co sie dzieje ?
krzysiek_z_2006 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Padł sterownik, był u elektronika, który stwierdził, że nie nadaje się do naprawy. Podobno te nowsze skrzynie są mniej awaryjne.
panmalpiszon Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 miałem podobny przypadek, mój sterownik w multitroniku GJA też nie nadawał sie do regeneracji ( koszt 800 zł) i kupiłem drugi zregenerowany za 1200 zł + wymiana oleju, nowy program i robocizna razem okoł 1900 zł wszystko załatwiałem w sławnym sserwisie
Bart-S Opublikowano 25 Stycznia 2010 Opublikowano 25 Stycznia 2010 JZU powinna podejść bez problemów - zastąpiła HHF w 2.0TDI od lipca 2006. Jednak w Twoim przypadku jest to całkowicie nieopłacalne - spóbuj w sserwis - może jednak da radę naprawić sterownik. Jeśli nie to znasz już koszty - są o wiele niższe niż nowa skrzynia o której tak naprawdę nic nie wiesz (dopóki nie wrzucisz jej do auta lub na "stół" )
Rekomendowane odpowiedzi