soolek Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 No to teraz wiem, jak mnie więcej będzie wyglądało moje A4 W środę zrobiła się właśnie gleba -35/-35 (jak na razie same pozytywy), a kolejnym krokiem będą 17'. Furka fajna, ale nie zakładaj ciemnych kloszy - trochę to nie pasuje do OOOO. Na przód daj zespolone po lifice z jakimś zenonem a tył - tylko jakieś ori nowsze. Reszta to choinka. Jeżeli myślisz nad zmianą na nowszy model, to raczej sobie odpuść kolejne zmiany, bo to wyrzucone pieniądze - nabywca tego nie doceni.
Johnyjurek Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Gleba robi robote Teraz tylko swiatla i kozak
mA4ciek Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Tomek, rezaj do końca, lepiej mieć wyróżniajace się B5 niż znikające w tłumie B6 :gwizdanie:
topor Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 hehe fajnie pwoiedziane;) Bardzo podoba mi sie ten Avant, wszytsko zrobione ze smakiem i gustem koła i gleba robia robote:) pozdroo
ykk Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 Tomek zrobi jeszcze lampki i bedzie ekstra..
dmdash Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 mam identycznego ;d prawie... tzn wnetrze identyczne, nawet wyposarzenie :> ale to tylko podobienstwa, ladna felga jest sie na czym wzorowac
bialytrex Opublikowano 15 Listopada 2008 Opublikowano 15 Listopada 2008 :ON:Czy kola maja te same wymiary rzeczywiste jak orginal?(Czyli 195/65/15) efekt zabójczy :oklaski:
dmdash Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 opowiedz cos o tych felgach, jakie koszty itd.
Rekomendowane odpowiedzi