Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5] Srebrny Avant, maly lift :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ponizej przedstawiam wam moja fure ktora posiadam juz 6 miesiecy :) Ogolnie jestem bardzo zadowolony chociasz silniczek moglby byc mocniejszy. Do tej pory przyciemnilem szybki i zapodalem 17" alusy. W planach mam zamiar zmienic przednie lampy na valeo po 2 lifcie,kierunki boczne, chromowane lusterka(in-pro), pomalowanie dokladek a reszte czas pokaze i $ :) Jakies propozycje, sugestie co do zmian mile widziane!

Skomentujcie ta :a4fan:

Tak wygladala zaraz po kupnie:

autot043pw1.jpg

roznezdjecia067xa4.jpg

A tak wyglada teras:

52613161jf9.jpg

imag0005fq7.jpg

73801978fh4.jpg

imag0015uw8.jpg

autot047mi8.jpg

imag0019ah7.jpg

Maly lifting :)

Gleba -35/-35

a4wa9.jpg

obraz006cs9.jpg

a41fv9.jpg

Zastanawiam sie jeszcze powaznie nad ciemnymi swiatlami z ledami do przodu lub FK z ringami ...ktore lepsze ?

Opublikowano

Naprawde zadbany Avancik, fajne aluski, nowe lampki z przodu i jest cacy :cool:

Opublikowano

ciekawy avancik, jak wprowadzisz zmiany to zapodaj fotki :a4fan:

dla bezpieczeńswa zamaskuj nr. rejestracji :cool:

Opublikowano

Zmień mieszek.

Opublikowano

Bardzo ładna maszynka :tongue: Sreberko i avancik tak jak moja :grin: Dotychczasowe zmiany bardzo na +, ale polecam jeszcze jakąś lekką glebę :cool: No i życzę udanych dalszych modyfikacji :a4fan:

Opublikowano

Ładny avancik, do planowanych zmian dorzuciłbym zmianę kierunków :a4fan:

Opublikowano

Noooo Piekna sztunia!! zycze przyplywow kaski na dalsze mody!!

Opublikowano

fajna prawie jak moja :tongue::wink:

Opublikowano

No nawet ciekawie się prezentuje, mimo że Avant :cheesy:

Oprócz tego co koledzy już pisali, to przydałyby się jeszcze relingi w chromie i będzie miód.

Pozdr.

Opublikowano

Dla mnie bomba. Wrzuć foty do galerii felg - chyba sobie kupię takie same. Wyglądają całkiem, całkiem :grin:

Opublikowano

Bardzo ladnie! A po planowanych zmianach to dopiero bedzie.. :grin::rolleyes::a4fan: Teraz juz wiem za jaka patrzec w Tarnowie.. :grin:

Opublikowano

no avancik rządzi :a4fan: i to jeszcze srebrny z ciemnymi szybkami :grin: przednie też lekko ściemniłeś ??

przydało by sie troche gleby :bicz:

Opublikowano

felga jak najbardziej :cool: kierunki zmień na białe

Opublikowano
  • Autor

dla bezpieczeńswa zamaskuj nr. rejestracji :cool:

Sie robi ;)

Zmień mieszek.

Najpierw zewnatrz pozniej wewnatrz :)

no avancik rządzi :a4fan: i to jeszcze srebrny z ciemnymi szybkami :grin: przednie też lekko ściemniłeś ??

przydało by sie troche gleby :bicz:

Tak przednie sa lekko sciemnione(wbrew prawa) a gleba moze w nastepnym roku ;)

Ciesze sie ze podoba Wam sie autko :) Wszystkie zmiany bede pokazywac na forum:) Pewnie w najblizszym czasie zmienilbym soczewy valeo itd...ale zastanawiam sie nad instalacja gazowa BRC Sequent 24.

Opublikowano

Zmień mieszek.

Ciesze sie ze podoba Wam sie autko :) Wszystkie zmiany bede pokazywac na forum:) Pewnie w najblizszym czasie zmienilbym soczewy valeo itd...ale zastanawiam sie nad instalacja gazowa BRC Sequent 24.

A ja bym wolał od środka ; ] Najlepiej od tego co pod maska zacząć(no akurat z tym nie poszalejesz:P) A potem zewnątrz, a mieszek to kwestia paru zł ;) A całkiem inaczej wygląda(polecam od tego Pana co ma podswietlane gałki które też z resztą polecam ; ]]]] ).

Opublikowano

Ciekawe, ciekawe, ten wzór 17stek prezentuje się nawet bez gleby :afro: Jak będę zapodawał większe felgi (o ile będę) to będę o nich pamiętał :cool:

Opublikowano
  • Autor

Zmień mieszek.

A ja bym wolał od środka ; ] Najlepiej od tego co pod maska zacząć(no akurat z tym nie poszalejesz:P) A potem zewnątrz, a mieszek to kwestia paru zł ;) A całkiem inaczej wygląda(polecam od tego Pana co ma podswietlane gałki które też z resztą polecam ; ]]]] ).

Wiem wiem myslalem juz o tej podswietlanej skorzanej galce ze skorzanym mieszkiem - przyjdzie i na to czas - bo juz tez mnie troche wkurza ten rozwalony mieszek.

Opublikowano

Ładnie wygląda w końcu to avancik pare drobnych zmian tak jak piszą koledzy i bedzie miodzik :a4fan::afro: