Skeeber Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 czy ktos z Kolegów posiada wahacze firmy Rouville? czeka mnie wymiana -> chętnie dowiem sie jakie macie opienie na ten temat.
Skeeber Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Panowie, odeszliśmy od tematu - oczekuje opinii użytkowników wahaczy firmy Rouville, dziekuje z góry
toomeek9 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam Ja akurart wymieniłem na te wachacze zaraz po zakupie auta w 2009 przy prtzebiegu 160000km odrazu cały komplet amorków nie ruszałem i drążki kierownicze te wewnętrzne bo mechanik powiedział że nie trzeba ( albo mu się nie chciało ), dziś na szafie 212... coś tam iiiiiii coś pukneło z przodu .... niewiem czy ktoraś kość czy może coś z amorkami bo wiem że już na bank do wymiany.... W każdym razie wydaje mi się że to dobry wynik aaa zawias mam seryjny BA[br]Dopisany: 31 Marzec 2011, 20:49_________________________________________________Przyczyną dziwnych odgłosów okazały się łączniki stabilizatora, oba zostały zaraz wymienione na lemfordera :gwizdanie: a wachacze dalej rouville siedzą a na szafie coś koło 233000km :>
pioteros Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 masz cały temat o ruvillach na fprum wystarczy wyszukac http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=200284.0 sam skeeber nawet w nim pisales, wywalcie ten temat zeby smietnika nie bylo
gerlinski Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Kolego Ruville jako taki nie produkuje części...ale w opakowaniu z logo tej firmy są dobre części.Montuj śmiało!
ludwik166 Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 2 Końcówki drążka tej firmy wytrzymały u mnie 10tyś dla porównania lemforder trzyma juz 45tyś i jest ok
Rekomendowane odpowiedzi