Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobre jadło przy drogach i w miescie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeździ się po tej Polsce i nie wiadomo gdzie dobrze zjeść. Interesują mnie miejsca w miastach i przy trasie gdzie podają i ładnie, i dobrze, i 'z rozsądkiem' (czyt. cena). Jak ktoś ma sprawdzone lokale niech wrzuci namiar, abyśmy wiedzieli co jemy, było świeże i w ogóle w środku przyjemnie :good:

Zacznę...

trasa:

Sandomierz - Kraków ---> Zajazd pod Świerkami, dużo ludzi się tam zatrzymuje, na pewno świeże żarcie :> tanio...

Kraśnik - Lublin ---> Zajazd Marzanna, przyjemna chata zrobiona pod styl góralsko-staropolski, dużo ludzi, bogaty parking :kox: cena do 25zł za II danie :hi:

miasto:

Kielce ---> Jadłodajnia u Romana, przy Warszawskiej, koło banku ING

Kraków ---> Jest dobry chińczyk, przypomnę sobie adres to zapodam, bo jest :kox:

Lublin ---> tutaj czekam na propozycje z fast food, kebab to chyba pod psem, pizza?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o pizzerie to polecam sieć Da Grasso. W Lublinie dobra pizza też jest w Sotto i Denti - SID (jakoś tak).

Kraśnik - Lublin ---> Zajazd Marzanna, przyjemna chata zrobiona pod styl góralsko-staropolski, dużo ludzi, bogaty parking kox cena do 25zł za II danie

Zgadzam się. Bardzo przyjemny zajazd.

To i ja dorzucę parę dobrych miejsc na trasach:

Lublin -> Warszawa - Zajazd BIDA, ok 10-15 km za Lublinem, styl również góralski, jedzenie bardzo dobre, aczkolwiek normalny człowiek ma problemy zmieścić w swoim żołądku tak duże porcje jakie tam podają.

Kielce -> Katowice - Zajazd Czarny Mustang w Moskarzewie, z zewnątrz może nie wygląda zachęcająco, ale można dobrze zjeść, o czym świadczy spora ilość ciężarówek na parkingu każdego dnia.

Poznań -> Świecko - Zajazd Chrobry w Torzymiu - piękny wygląd i wystrój, restauracja naprawdę godna polecenia, przynajmniej 2 a nawet 4 razy w tygodniu jadamy tam od ładnych paru lat. Jedzenie zawsze dobre, z racji tego, że mają duży ruch i przerób mamy pewność, że jest świeże. Ceny przystępne.

Radom - Restauracja Anadolu - ul. Wernera, na przeciwko Minimala - bardzo dobry kebab w wielu wydaniach.

Opublikowano

Bar Belweder znajduje się na trasie Lublin - Warszawa, czyli na krajowej 17’stce, 110 km od Warszawy, a 48 od Lublina w miejscowości Parafianka. Dużo, świeże i tanio.

Opublikowano

Trasa Środa wlkp - Jarocin. Bar Pod żurawiem. Dobre żarło, przestępne ceny.

Opublikowano

Łódź - Częstochowa miejscowość Kruszów "Karczma Złoty Młyn", tanio, dobre i nie idzie zjeść całego zestawu :good:

Opublikowano

Ja polecam Bar Pod Borem,na trasie Szczecin -Kołbaskowo ,jak jadę do Niemiec to zawsze tam jadam .W pomorskim polecam Bar Cztery Pory Roku ,na trasie Kościerzna-Żukowo :hi:

Opublikowano

Ja polecam bar na trasie e7 na 89 km na słupku koło E-g ( Pasibrzuch ) zawsze tam na parkingu stoi ITD :decayed:

Opublikowano

ja polecam na trasie malbork-gorzów wielkopolski stacje paliw statoil w czersku jedzonko pierwsza klasa i tanio :good:

Opublikowano

Jako ze swego czasu dużo jeździlem z ojcem (zawodowym kierowcą) to troche knajp sie zwiedzilo i mam kilka swoich ulubionych

1 Nevada

2 Zajaz u Zasady (przed Piotrkowem od strony Kielc)

3 Ambrozja DK 1 miedzy włocławkiem a kowalem

Opublikowano

Pizza Hut w C.H. Bonarka, Kraków. Ładny wystrój, miła obsługa, jak wchodzisz to wszyscy dzień dobry!, dzień dobry!. A jak już się zamówi np. 2 pizze to co chwile pytają miłe kelnereczki "Czy państwu smakuje?"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kotlin - Grill Bar Górski

Piotrków Trybunalski - Grill Bar Górski - trasa do Wawki

107 km od W-wy na tej samej trasie - kolejny Grill Bar Górski, specjalnie dla kierowców dużych mobilków :)

Opublikowano

Lublin ---> tutaj czekam na propozycje z fast food, kebab to chyba pod psem, pizza?

Szaszłyk na Warszawskiej ... najlepszy w mieście :kox: :kox: :kox:

Warszawa - ul. Nowy Świat 26/28 - Chinol..dla mnie najlepszy w mieście :kox: Wystrój nie powala na cyce..ale jest czysto i świeżo w dodatku restauracja posiada nagrody " Złotej Chochli " :wink4:

Lublin -> Warszawa - Zajazd BIDA, ok 10-15 km za Lublinem, styl również góralski, jedzenie bardzo dobre, aczkolwiek normalny człowiek ma problemy zmieścić w swoim żołądku tak duże porcje jakie tam podają.

Również polecam..porcje takie dają, że człowiek nie upchnie :wink4:

Opublikowano

To i ja dorzucę parę dobrych miejsc na trasach:

Bar Belweder znajduje się na trasie Lublin - Warszawa, czyli na krajowej 17’stce, 110 km od Warszawy, a 48 od Lublina w miejscowości Parafianka. Dużo, świeże i tanio.

Polecam również oba miejsca w Belwederze jak dla mnie szybsza obsługa i taniej i porcje naprawdę duże

Trasa Piotrków Trybunalski-Warszawa miejscowość Studzianki jadąc do Wawy po prawej stronie Hotel Fox rewelacyjne flaczki i karkówka szybka obsługa i przystępne ceny.

DK 12 tuż przed Kaliszem miejscowość Opatówek Karczma Gastro po lewej jadąc w kierunku Kalisza. Przystępne ceny, szybka obsługa, duże porcje.

Opublikowano

DK-3, Gorzów- Szczecin; w miejscowości Renice- zajazd Wiking (kawałek za wiaduktem S3ki, po prawej stronie jadąc na Szczecin). Tanio i jedzenie konkretne.

Jest też fajny bar na DK-24, Poznań-Skwierzyna, jadąc od Poznania po prawej stronie, taki niewielki zajazd z małym parkingiem na osobówki (dla ciężarówek jest parking kawałek dalej). Ceny w normie, jedzenie super, do każdego obiadu zestaw surówek do wyboru, do koloru. Tylko nie wiem, gdzie to dokładnie jest i jak się nazywa- może ktoś kojarzy o czym piszę ;)

Opublikowano

Wieliczka trasa na Tarnów -Pod Solą polecam :good:

Opublikowano

Kotlin - Grill Bar Górski

Piotrków Trybunalski - Grill Bar Górski - trasa do Wawki

107 km od W-wy na tej samej trasie - kolejny Grill Bar Górski, specjalnie dla kierowców dużych mobilków :)

Nie mozna lepiej trafić :good:. Rowniez polecam te miejsca, bo porcje i ich jakosc to cos pieknego

Opublikowano

Trasa Lublin - Warszawa jakieś 10-15km za Rykami - Jakubowa Izba(styl góralski), tania, dobra wielka porcja :good:

ta sama trasa 7km za Rykami - Restauracja Cegielnia :good:

Opublikowano

ta sama trasa 7km za Rykami - Restauracja Cegielnia :good:

..a to nie to samo co Belveder ? :tongue4:

Opublikowano

Bar pod górką - trasa katowicka nie pamiętam kilometra ale koło Polichna się znajduje. Jest tam zawsze mega dużo tirów po tym można go poznac - parking nieutwardzony przy samej szosie

Trasa 7 do gdańska 97km na stacji lukoil - jak ktos zje zestaw kieroecy tira jest dla mnie mistrzem (kier tira 14zł, osóbówki +2zł) żurek z 4 pulpetami prawie litr zupy z pieczywem + schabowy z frytkami i zestawem surówek (drugie na 2 talerzach bo na jednym sie zmieściło by). Jak pierwszy raz tam byłem to kierowcy tira mieli ze mnie niezła polewę jak próbowałem to zjeść i kpili że na pewno pierwszy raz bo wziąl zestaw - ten błąd popełnia sie tylko raz.

Miesjscowość Łask stacja BP restauracja Nova - bardzo dobre jedzenie, wyjątkowo czysto i schludnie. Ceny niskie a je sie na obrusie i ogłada Tv na duzej plazmie.

Scorpion - po trasie na sieradz. Dzuy parking dla tirów, szybko podają i ogólnie ok porcje też niezłe

Switacz - po trasie na wrocław chyba 144km? duże porcje typowe tanie żarcie domowe w dużych ilościach.

Bar pod brzozami - trasa warszawa- radom tam czesto stołuje sie czarna vectra WMA :gwizdanie: żarcie ok i porcje też niezłe choć dla mnie troche przy tłuste.