moicz Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 to bedzie fest czorne felgi, lakier lampy mają byc czorne totalny black mada faka, a grill tez w czern ??
bakuś Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Opublikowano 20 Marca 2010 Tak. Na pewno ramka będzie pomalowana. Mooooże emblemat. Ale najpierw ramka w każdym razie, potem zobaczę.
bakuś Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 Tak by to miało wyglądać teraz. Nowe kapcie o odświeżone felgi. Sorry, za jakość, ale robione na szybko kalkulatorem.
bakuś Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 zmieniaj lampki i sadzaj ją niżej Najpierw doprowadzę kilka rzeczny w nim do porządku, ale pierwsze co z takich pierdół będę robił to właśnie ciemne polifty + gwint. [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 19:23_________________________________________________Bo kurde mimo, że jest -40 na obie osie to dla mnie jest to za wysoko. Wprawdzie już się średnio przyjemnie jeździ, ale co tam... :evil2:
bakuś Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 Felgi mogły być o cal albo chociaż pół szersze...
bakuś Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 Nom, takie są. Opony lekką skosują się do wewnątrz. Ale albo musiałbym mieć szersze fele, albo węższe kapcie (mam 225/40).
SoMeS Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Nom, takie są. Opony lekką skosują się do wewnątrz. Ale albo musiałbym mieć szersze fele, albo węższe kapcie (mam 225/40). no to identyczny setup jak u mnie ja myślę, a w zasadzie jestem już zdecydowany na 8,5j na przód i 9,5j na tył przy et35... nie wiem jeszcze tylko czy zdrowy rozsądek nie zwycięży ale do tego mam jeszcze kilka dni na zastanowienie
bakuś Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 Ja bym dał max 9 cali i wszystkie tak samo. W końcu to dwa i pół centymetra więcej, więc dość znaczna różnica.
SoMeS Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Ja bym dał max 9 cali i wszystkie tak samo. W końcu to dwa i pół centymetra więcej, więc dość znaczna różnica. tył chcę szerszy ale opona taka sama tak co by na jednej osi był konkretny naciąg a na drugiej też ale mniejszy [br]Dopisany: 22 Marzec 2010, 20:21_________________________________________________ ja teraz zakładam 9x17" ooo i to kolejny powód by założyć szersze
bakuś Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 ja teraz zakładam 9x17" Phi, siedemnastki...
keżor Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 tył chcę szerszy ale opona taka sama tak co by na jednej osi był konkretny naciąg a na drugiej też ale mniejszy [br]Dopisany: bez sensu :gwizdanie: ooo i to kolejny powód by założyć szersze ale z Ciebie napinacz wszystko musisz mieć większe szersze mocniejsze lepsze
Miszka82 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 tył chcę szerszy ale opona taka sama tak co by na jednej osi był konkretny naciąg a na drugiej też ale mniejszy [br]Dopisany: bez sensu :gwizdanie: ooo i to kolejny powód by założyć szersze ale z Ciebie napinacz wszystko musisz mieć większe szersze mocniejsze lepsze tak jest jak się ma małego siurka baqu fajna furka, żeby nie było, że nic nie napisałem a tylko OT zrobiłem
bakuś Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 tak jest jak się ma małego siurka Widziałeś? baqu fajna furka, żeby nie było, że nic nie napisałem a tylko OT zrobiłem noooo... dzięęęki :cwaniak1: Czyli mówisz, że Ci się mocno podoba? :polew:
SoMeS Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 czemu bez sensu? bo Ty masz inaczej? ale z Ciebie napinacz wszystko musisz mieć większe szersze mocniejsze lepsze a czy to że próbuję stworzyc coś unikalnego definiowane jest słowem napinacz?
bakuś Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 czemu bez sensu? bo Ty masz inaczej? ale z Ciebie napinacz wszystko musisz mieć większe szersze mocniejsze lepsze a czy to że próbuję stworzyc coś unikalnego definiowane jest słowem napinacz? Dla mnie może nie bez sensu, ale szerszy tył bardziej pasuje mi do aut RWD.
Rekomendowane odpowiedzi